Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajnosti v lásce. Poradí vám romantická komedie Dokážeš udržet tajemství?

3. října 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Co potřebujete o svém partnerovi vědět a co by mělo zůstat tajemstvím každého z nás? Do kin právě vstoupila romantická komedie Dokážeš udržet tajemství? natočená podle knižního bestselleru Sophie Kinsella. Hlavní hrdinka, sympatická Emma, v ní řeší zajímavý problém. V letadle díky panice z turbulencí vyklopí neznámému cizinci všechna svá tajemství. Úplně všechna, ta nejosobnější, která neřekla ani nejlepším kamarádkám. Intimní obavy stejně jako zábavné detaily z jejího života.

Pokud by se už nikdy neviděli, nic by se vlastně nestalo. Jen by někde někdo měl legrační příhodu pro posezení v baru. Ale z neznámého cizince se vyklube nový šéf v práci. To je samo o sobě hrozné a pochopitelně je to příležitost pro řadu trapných situací. Není ale ještě hroznější, že ji pozve na rande a rozvine se mezi nimi láska? On o ní totiž ví úplně všechno. Ona o něm ale poměrně málo. Její kamarádky mají jasno, musí se jí otevřít a sdílet s ní svá tajemství. Kam ale až zajít. Co byste o partnerovi měly vědět a co vlastně vědět nemusíte?

Autor:  BONTONFILM

Film a život sám totiž ukazuje, že každý nějaké to svoje tajemství má. Lucia Klapačová, expertka na vztahy, disciplínu a odvahu dává tip na 10 věcí, které byste o svém vyvoleném měla vědět. Jak jste na tom vy?    

10 věcí, které o něm potřebujete vědět

1)      Kde v noci spí?

2)      Odkud bere peníze?

3)      V co vlastně věří?

4)      Co nejtěžšího ve svém životě překonal?

5)      Co ho žene kupředu?

6)      Jak zvládá stres?

7)      Kde chce žít?

8)      Chce děti a rodinu?

9)      Je tím, kým chcete, aby byl váš ideální muž?

10)    Jste vy jeho ideál?

Autor:  BONTONFILM

Knižní předloha Sophie Kinsella se stala obrovským hitem, přeložena byla do 40 jazyků včetně češtiny, a po celém světě se jí prodalo přes 40 milionů kusů. Díky svým úžasným knižním hrdinkám je Sophie Kinsella mezi čtenářkami z Česka i celého světa oblíbená už dlouhou dobu. Výborná hodnocení mají její knihy Bohyně v domácnosti, Můj (téměř) dokonalý život, S kým dnes budeš spát a hlavně její Báječný svět shopaholiků a další knihy „shopaholické“ série.