Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čas na romantiku v kině! Do kin jde komedie Dokážeš udržet tajemství?

26. září 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Dobrou a vyzkoušenou prevencí proti probouzejícím se podzimním depresím může být třeba báječná romantická komedie v kině. A nejlépe na ni vyrazit s kamarádkami jako na dámskou jízdu. Máme pro vás ideální tip. Do kin jde romantická komedie Dokážeš udržet tajemství? natočená podle stejnojmenného knižního bestselleru Sophie Kinsella.

Každý má svá osobní tajemství, která neřekne dokonce ani té nejlepší kamarádce a právě o taková tajemství v příběhu jde. Hlavní hrdinka filmu, sympatická Emma totiž v letadle v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži na vedlejším sedadle. Kdyby se už nikdy nepotkali, nic by se nestalo. Z cizince se ale vyklube očekávaný Jack Harper, nový nejvyšší šéf v práci. Máloco pak může být strašnějšího, než jejich druhé setkání a pobyt v jedné kanceláři. Proč mu jen, proboha, říkala o svém bodu G?! A že by chtěla zkusit mít penis?! A že kafe v práci je úplně strašný?


Na pomoc musí přispěchat nejlepší kamarádka i šílená spolubydlící. Všechny společně pak spadnou do víru trapasů, náhod a komických situací, ze kterých ale i přesto může vzejít překvapivé pozvání na rande a láska. Láska, do které zasáhne další tajemství. Ty má totiž úplně každý. Ale jak praví slogan filmu: V lásce nic neutajíš.

Autor: Bontonfilm

Knižní předloha Sophie Kinsella se stala obrovským hitem, přeložena byla do 40 jazyků včetně češtiny, a po celém světě se jí prodalo přes 40 milionů kusů.

Díky svým úžasným knižním hrdinkám je Sophie Kinsella mezi čtenářkami z Česka i celého světa oblíbená už dlouhou dobu. Výborná hodnocení mají její knihy Bohyně v domácnosti, Můj (téměř) dokonalý život, S kým dnes budeš spát a hlavně její Báječná svět shopaholiků a další knihy „shopaholické“ série.