Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Polojasno 27°C

Krásná za super ceny

  • 10. září 2019 | 00:00

    Dali jsme si práci za vás a našli jsme 4 e-shopy, které tento týden mají nachystané luxusní kosmetické produkty za ty nejlepší ceny. Vydejte se s námi za kvalitní kosmetikou nejen pro pleť, ale také pro vlasy a tělo. Týden za super ceny právě začíná. Akce platí 9. - 15.9. nebo do vyprodání zásob.

  • Australské opálení MineTan

    Autor: BCM Group

    Samoopalovací pěny MineTan jsou oblíbené nejen u českých a zahraničních celebrit, ale také u široké veřejnosti. Australská značka MineTan si pro vás tento týden připravila 40 % slevu na celý sortiment.

  • Novinka na českém trhu

    Autor: BCM Group

    Úplnou novinkou na českém trhu je Absolute X60. Tato samoopalovací pěna je z rodiny MineTan nejtmavší a opálení po její aplikaci je opravdu intenzivní. MineTan i tuto novinku nabízí tento týden se slevou 40 %.

  • Svůdné rty za půlku

    Autor: BCM Group

    Německou dekorativní kosmetiku ARTDECO nemusíme dlouze představovat. Její rtěnky mají neuvěřitelnou pigmentaci a výdrž. ARTDECO si pro vás připravilo všechny rtěnky v termínu 9. - 15.9. za polovinu.

  • ARTDECO make-up a báze

    Autor: BCM Group

    ARTDECO ví, že není dobrého makeu-pu bez báze a proto vyhlašuje slevu na všechny makeu-py a báze 50 %. Sleva platí pouze 9. - 15.9 nebo do vyprodání zásob.

  • Vánek přírody ve vlasech

    Autor: BCM Group

    Německá značka ikoo nabízí plnou péči pro vaše vlasy od šampónů přes kondicionéry až po masky. Nyní na Profiskin.cz se slevou 50 %.

  • Regenerace vlasů po dovolené

    Autor: BCM Group

    Termální masky ikoo naleznete na Profiskin.cz ve třech variantách. Růžovou pro barvené vlasy, Zelenou pro přírodní vlasy a Fialovou pro detoxikaci. Masky obsahují výhradně přírodní látky dle korejských receptur. Nyní na profiskin.cz za cenu: 85,- Kč.

  • ikoo cestovní kartáče na vlasy

    Autor: BCM Group

    ikoo myslí i na cestování. Pocket kartáče na vlasy se pohodlně vejdou do kosmetické taštičky. Jejich štětiny jsou sestaveny na základě poznatků čínské medicíny tak, aby masírovaly pokožku a stimulovaly cirkulaci krve  a podporovaly tak zásobování vlasových kořínků živinami. Cena: 295,- Kč.

  • Přírodní oleje Frei öl

    Autor: BCM Group

    Přírodní oleje Frei öl představují komplexní péči o vaše tělo i pleť. Pečující olej (nyní za 195,- Kč) zabraňuje vzniku strií a redukuje již vzniklé strie a jizvy. Tvarující olej (nyní za 260,- Kč) potlačuje vznik celulitidy. Masážní těhotenský olej (nyní za 240,- Kč) neobsahuje vitamín A, který není pro těhotné vhodný. Dětský olej pro tu nejcitlivější pokožku nyní za 180,- Kč. Vše jedině na www.freiol.cz.

  • Ekologické odlíčení Glov

    Autor: BCM Group

    Tuto odličovací rukavici Glov moc dobře už všichni známe. Odlíčení i voděodolného make-upu bez použití chemie ale jen čisté vody se stalo životním stylem a zároveň trendem v době, kdy se všichni snažíme zanechat na planetě minimální odpadovou stopu. Profiskin.cz proto přináší tuto rukavici za atraktivní cenu: 201,- Kč.

  • Ekologické obaly Misslyn

    Autor: BCM Group

    Krásné papírové obaly se zrcátkem, dokonalé pigmenty a trendy barvy. To je hravá německá kosmetika Misslyn. Tento týden všechny produkty Misslyn se slevou 50% jen na Profiskin.cz.

     

Autor: Prezentace klienta, Prezentace klienta