Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nebeští hrdinové jsou tady! Přicházejí veselí a z plyše pro radost vašich nejmenších.

18. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Síť supermarketů BILLA přichází s novou věrnostní akcí, ke které se váže soutěž o plyšové Nebeské hrdiny. Čím jsou plyšáci výjimeční a jak je můžete pro své děti získat?

Seznamte se s Nebeskými hrdiny

Neexistuje nikdo, kdo by hořel větší láskou než žluté Sluníčko. Nikdy se nezamračí. Nejraději ze všeho všechny potěší svým teplem. Dalším vaším oblíbencem se určitě stane roztomilá Hvězdička. Splní vám každé přání a její krásná modrá barva udělá radost malým i velkým sběratelům. Fialový Měsíček je zase nejlepším kamarádem každého malého kosmonauta.

Občas v životě udeří Blesk. Ale nebojte, tenhle blesk je kamarád! Nabije vás pozitivní energií. Je opravdovým hrdinou, protože je nejrychlejší ze všech! S bílým Obláčkem se ocitnete v sedmém nebi. Je to přítel, o kterého se můžete opřít. Posledním členem Nebeské party je Země. Vždy usměvavá a klidná. Takový měkoučký polštářek se hodí do každé postýlky.

Posbírejte je všechny, ať máte duhovou kolekci šesti Nebeských hrdinů kompletní.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: REWE Buying Group s.r.o.

Jak můžete Nebeské hrdiny pro své děti získat?

Za každých 200 korun utracených v řetězci prodejen BILLA získáte u pokladny 1 nálepku. Pokud jich na sbírací kartě shromáždíte 10 nebo 25, můžete si vybrat svého oblíbeného Nebeského hrdinu. Za 25 nálepek doplatíte pouze 29,90 Kč. Za 10 nálepek doplatíte 149,90 Kč. Můžete si vybrat libovolného plyšového Nebeského hrdinu. Sbírací kartičku si vyžádejte u pokladny.

Více informací o plyšácích naleznete na stránce http://laskanebeska.billa.cz/, kde budete moci od  20. 9. v šesti soutěžních kolech hrát nejen o nebeské hrdiny, ale také o poukázky do BILLY v hodnotě 100 Kč.

Od kdy do kdy bude akce trvat?

Akce probíhá od 13. 9. do 19. 12.2017.

Autor: REWE Buying Group s.r.o.

Nebeský hrdina bez nasbíraných bodů?

Plyšáčky můžete pořídit samozřejmě i bez sbírání bodů! Za 399,90 korun.

Pokud zaváháte a ve vaší BILLE už všechny plyšáky ze série Láska nebeská neseženete, navštivte jinou nejbližší prodejnu BILLA. Seznam prodejen naleznete na www.billa.cz.