Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zaměřeno na řasy: svůdný pohled za každé situace

7. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

S dokonalými řasami se narodí jen málokterá žena. Dnes to již naštěstí není problém. Díky šikovným řasenkám si hvězdné řasy může pořídit každá z nás. Víte jak?

Také přemýšlíte nad tím, kde najít řasenku, která vám vykouzlí neodolatelný pohled a řasy dokonale natočí a prodlouží? A co když vám řekneme, že taková řasenka existuje a navíc ji lze odlíčit bez velkého úsilí pomocí teplé vody?

Bez kompromisů

Oči jsou bránou do duše a také fungují jako účinná zbraň, když chcete okouzlit vašeho vyvoleného muže. Věřte, že čím větší a hustší vaše řasy budou, tím více pozornosti vaše oči získají. A řasenka The ONE No Compromise od Oriflame vám přesně takový look vykouzlí. Je to řasenka, která si najde místo v každé kosmetické taštičce. Řasy totiž dokonale oddělí, natočí, prodlouží a dodá jim velkolepý objem.

Autor: Oriflame

Zaměřeno na černou

Řasenka No Compromise má voděodolné složení, takže se zbytečně nerozmazává, neobtiskává ani se neroztéká. Není tedy nutné ji během dne jakkoli upravovat. Díky inovativnímu složení s technologií Lash Wrap obalí každou řasu zvlášť a vytvoří dramatický objem i délku. Uhlově černá barva řasy krásně zvýrazní a vaše oči tak budou přitahovat žádoucí pozornost. Na očích vydrží až 24 hodin, a to i v extrémních podmínkách – například při sportu nebo ve vodě. Vaše řasy tak budou vypadat přepychově za každé situace! A to nejlepší? Řasenku snadno odlíčíte pomocí teplé vody!