Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE

16. ledna 2017 | 09:39
Prezentace klienta |

Síť supermarketů BILLA právě přichází s novou věrnostní akcí, která bude bavit děti i dospělé. Tentokrát se přeneseme do pohádkového světa Disney postaviček, které se nám vtiskly do úžasných hrníčků. Chcete-li získat celou 6dílnou sadu čítající Mickey Mouse, Minnie, Goofyho, Pluta, Kačera Donalda a Daisy, máte celkem tři možnosti.

Jak hrníček získat

1. Sbírejte nálepky při nákupu
Při každé 200korunové útratě v BILLE získáte jeden bod. Za nasbírané BILLA body a doplatek si pak můžete vybrat Disney hrníček, který se vám líbí nejvíce. Za 10 nasbíraných bodů stačí doplatit 39,90 Kč. Za 20 nasbíraných bodů je doplatek pouze 19,90 Kč. Kartičku k nalepení bodů získáte na pokladně prodejny nebo si ji můžete stáhnout na stránce BillaDisneyHrnicky.cz.

Autor: Billa

 
2. Směňte své BILLA body
Máte na své BILLA Bonus club kartě 500 bodů? Vyměňte je na pokladně jakékoliv prodejny a s doplatkem 19,90 Kč je libovolný hrnek váš.

Autor: Billa


3. Zapojte se do soutěže
Navštivte stránku BillaDisneyHrnicky.cz, uhodněte kvízovou otázku, zaregistrujte se a jste ve hře! Když navíc odpovíte správně, odhalí se vám hrníčkový recept na přípravu sladké dobroty. Recepty jsou jednoduché, proto je s malou výpomocí rodičů zvládnou i děti.

Autor: Billa

 
Hrníček je připraven pro sedm soutěžících každý týden. Celkem je ve hře tedy 42 originálních hrníčků z Disney kolekce. Ze všech registrovaných soutěžících, kteří odpoví správně, se navíc každý týden losuje deset výherců a každý z vylosovaných získá poukázku do BILLY v hodnotě 100 Kč. Pospěšte si, ať stihnete nasbírat celou kolekci. Speciální akce probíhá od 11. ledna do 28. února 2017. 
 
A až budete mít kolekci nasbíranou, uvařte si do hrníčku něco dobrého. A užijte si ještě více zábavy a sledujte Mickey Shorts na Disney Channel.