Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Říkanky a písničky: Snadný způsob, jak se naučit chodit

28. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Panenky, roboti, mluvící pejsci, plyšoví medvídci, autíčka, skládačky, stavebnice… Dnešní hračkářství nabízí nepřeberné množství hraček, kterými můžete vaše dítko obdarovat. Najít ale hračku, která vašeho malého dobrodruha nebo malou princeznu zaujme a zároveň něco naučí, je už trochu oříšek. Víte, jak vaše ratolesti naučit snadno a formou zábavy chodit? 

Advertisement

Je vaše dítko neuvěřitelný pecivál a přes všechny vaše snahy se ne a ne se zvednout na nožky a začít prozkoumávat svět? Děsí vás, jak děti vašich kamarádek vesele pobíhají všude kolem? Žádný strach s Pejskovým chodítkem Fisher Price Smart Stages je váš lenoch ještě hravě dožene. Hračka totiž přináší hned dva zábavné způsoby hry najednou!

Autor: Mattel Czech Republic, s.r.o.

Z lezce zvídavý objevitel

V prvním módu děti chodítko tlačí před sebou, za což jsou odměněny zábavnými zvuky, jednoduchými říkankami, zpíváním písniček a naučí se i základní barvy, tvary, písmenka, čísla a další. Na projížďku s sebou mohou vzít také roztomilého pejska, který se houpe ze strany na stranu. Váš malý průzkumník je díky této skvělé hračce ihned zapojen do akce a nucen k pohybu.

Díky písničkám mistr chůze

V momentě kdy se dítě naučí chodit, můžete chodítko přepnout do druhého režimu a přidat k němu rukojeť. Houpací efekty, zvuky smíchu, hudba a povzbuzující věty způsobí, že dítě začne chodit ještě rychleji. Když děti zmáčknou jedno ze tří velkých svítících tlačítek v přední části hračky, začnou se přehrávat písničky, abeceda nebo číslice. Sledujte, jak se váš malý nezbeda nevědomky rozvíjí za “volantem“ Pejskova chodítka.

Autor: Mattel Czech Republic, s.r.o.

Fisher-Price™ Pejskovo chodítko Smart Stages™ představuje zábavnou formu učení dětí novým dovednostem. Každé dítě se rozvíjí svým vlastním tempem a díky jedinečné technologii této hračky můžete režim přizpůsobit rychlosti vývoje toho vašeho. Najdete zde celou řadu písniček, říkanek a zvuků ve třech různých úrovních, které se přepínají jedním stisknutím tlačítka.