Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dojemné video: Cestující dostali na letišti vysněné vánoční dárky!

Místo kufrů přijela na páse hora dárků.
13. prosince 2013 | 14:00

Druhý největší letecký přepravce v Kanadě  připravil svým klientům bohatou nadílku. Celkem 354 osob mělo vyražený dech, když ji místo zavazadel přijely vánoční dárky s jejich jmény.

Letecká společnost měla celou akci perfektně promyšlenou. Pracovníci nejdříve počkali, až cestující naskenují své letenky a poté si zaregistrovali jejich křestní jména. Na letišti "vyvolené" sledovalo celkem 19 skrytých kamer.

Opravdový Santa?

Když cestující došli k reklamnímu panelu se Santou Clausem, byli v šoku. Santa je postupně oslovil křestním jménem a zeptal se jich, co si přejí k Vánocům. Mezitím asistenti vypisovali objednávky a přiřazovali je ke jménům pasažérů.

Hra o čas

Poté 150 pracovníků vyběhlo do města nakoupit hračky, elektroniku, oblečení a sportovní potřeby, které si cestující přáli. Než letadlo vzlétlo, museli dárky stihnout i zabalit a označit jmenovkou.

Když po letu čekali unavení pasažéři na svá zavazadla, přijeli místo nich vánoční dárky. Na reakci nadšených lidí a celý projekt se podívejte na videu. Stojí to za to!