Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Překrásné dárkové kazety: Kosmetika pod stromeček, která vypadá skvěle

9. prosince 2013 | 16:20

Někdo říká, že pokud se uchýlíte k darování kosmetiky pod stromeček, nemáte příliš fantazie. My s tím ale nesouhlasíme. Vždyť co by mohlo ženě vadit na oblíbeném parfému, doplněném o tělové mléko nebo sprchový gel stejné vůně a navíc ještě v překrásném vánočním balení?

Krása Vánoc

Klasickými dárkovými sadami, které s železnou pravidelností vyběhnou před každými Vánoci, jsou ty s dekorativní kosmetikou.

Little Love Potions, Benefit, info o ceně v parfumeriích
Autor: archiv firem
Z líčících "krabiček" si vaši pozornost rozhodně zaslouží dárkové sady od značky Benefit. Kromě toho, že do nich často zařazují miniatury, takže máte možnost vyzkoušet spoustu produktů za velmi výhodné ceny, věnuje Benefit také hodně pozornosti samotným boxům, ve kterých jsou produkty zabaleny. Není je tak potřeba balit ještě do dárkového papíru, protože vypadají prostě úchvatně!

Péče Vánoc

Zatímco kazety s dekorativní kosmetikou ocení výlučně ženy, kosmetické firmy každoročně nabízejí také pečující kosmetiku, kterou jistě potěšíte i vaše drsnější polovičky.

Fusion ProGlide Silver TouchGillette, 329 Kč
Autor: archiv firem
Sice je pravděpodobně příliš nenadchnete dvojím balením krému proti vráskám, pobavit by se ale mohli v koupelně při holení s novým holícím strojkem Gillette Proglide Fusion, který kromě čtyr super-ostrých břitů nabízí také jemné vibrace, díky tužkové baterii ukryté ve strojku. V dárkové sadě k němu navíc máte i holící gel a balzám Gillette pro dosažení dokonalého výsledku při holení.

Winter Garden, Lush, 695 Kč
Autor: archiv firem
Vaše maminka, sestra nebo kamarádka by zase mohla ocenit některou z mnoha zábavných vánočních sad od Lush. Balení vypadá přímo jako vánoční dáreček, nebo jako koule na stromeček. Naleznete v nich prakticky jakoukoliv pečující kosmetiku na kterou si vzpomenete a navíc máte jistotu, že kvůli vašemu dárku netrpěla žádná zvířátka.

Vůně Vánoc

Dárková sada Golden Delicius, DKNY, 1232 Kč
Autor: archiv firem
Jak už jsme říkali - oblíbený parfém pod stromečkem ještě nikdy nikoho neurazil. Pokud tedy váš partner miluje slavného britského agenta 007, pořiďte mu dárkovou sadu ukrývající parfém, sprchový gel a navíc stylové manžetové knoflíčky!

Něžnější pohlaví zase ocení zlatavě třpytivou kazetu DKNY s parfémem Golden Delicious, miniaturou do kabelky, sprchovým gelem a luxusním přívěskem na klíče.

Chuť Vánoc

Festive Treat , Crabtree
Autor: archiv firem
A malý tip na závěr - dárkové kazety nemusí být jenom o kosmetice. Nebojte se popustit uzdu své fantazii a darovat pod stromeček také například vybrané vánoční dobroty. Firma Crabtree & Evelyn vám nabízí například sadu Festive Treat ukrývající v sobě lahodné zázvorové a vánoční pudinkové sušenky, brusinkový kompot s pomerančem a ranní  pomerančovou marmeládu.

Další tipy na dárkové kazety letošních Vánoc naleznete v naší fotogalerii.

Autor: brig