Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Skvělé novoroční slevy portálu Pepa.cz – zvýhodněné lázeňské pobyty či elegantní šperky

15. ledna 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoční pohoda i silvestrovské radovánky uplynulého roku jsou nenávratně minulostí a pošmourná současnost optimismu zrovna nepřidá. Jak by se vám, dámy, líbilo, kdyby vaše dny zčistajasna rozjasnila neodolatelná nabídka slevového portálu Pepa.cz na set elegantních šperků z dílny Swarowski? Anebo byste raději využily nabídku na zvýhodněný wellness pobyt v některém z předních lázeňských komplexů? Inspirujte se naší nabídkou a nakupujte výhodně a bezpečně. Všechny vouchery od Pepa.cz jsou pojištěny a jejich zakoupením navíc získáte 25% slevu na totéž zboží či tutéž službu!

 

Tip 1 Hotel Richard**** – přepychové rozmazlování v Mariánských Lázních

Čtyřhvězdičkový hotel Richard je situován do překrásného prostředí Mariánských Lázní. Užijte si romantický luxusní wellness pobyt pro dva na tři dny za 3 999 korun. Pobyt zahrnuje polopenzi (snídaně formou kontinentálního bufetu, večeře o třech chodech a salátový bufet) a bohatou nabídku wellness procedur. V ceně je hydrospa vana, masáž zad, neomezený vstup do bazénu, whirlpoolu i fitness, láhev francouzského vína a vitamíny Starlife.

 

Autor: www.pepa.cz

 

Tip 2 Hotel Junior*** – jen jiné jméno pro útulnost

V historickém centru lázeňského města Poděbrady, nedaleko nábřeží Labe, se nachází nově zrekonstruovaný tříhvězdičkový hotel Junior. Využijte naši nabídku výhodného pobytu pro dvě osoby na tři dny s bohatou polopenzí – snídaně formou švédských stolů a večeře formou 3chodového menu. To vše za pouhých 1 890 korun. V případě zájmu jsou vám rovněž k dispozici nejrůznější lázeňské procedury a masáže.

 

Autor: www.pepa.cz

 

Tip 3 CE Plaza Hotel**** – místo, kde mají vaše blaho v popisu práce

Lázeňské město Siófok je hlavním městem východního břehu maďarského jezera Balaton, známé bohatým a intenzivním lázeňským životem. Nabízíme vám ubytování pro dvě osoby na tři dny v luxusním čtyřhvězdičkovém CE Plaza Hotelu, který má výhodnou polohu v klidné zelené vilové části města, nedaleko nákupních a zábavních zařízení. Součástí pobytu v ceně 3 695 korun je každodenní snídaně formou švédských stolů a dvě večeře z tamní vyhlášené restaurace. K tomu získáte All Inclusive využití hotelového Coral Wellness centra, bezplatné parkování na hotelovém parkovišti a Free Wireless internet.

 

Autor: www.pepa.cz

 

Tip 4 Swarovski Elements – exkluzivní šperky pro krásné ženy

Krásná, luxusní a elegantní souprava Swarovski Elements – Drops obsahuje náušnice a přívěsek s řetízkem. Souprava je vyrobena z kvalitního materiálu s povrchovou úpravou Rhodium, která chrání výrobek před korozí, je antialergenní, zaručuje dokonalý lesk, odolnost i krásný vzhled. U Pepa.cz za tento přepychový set šperků s krystaly Swarovski zaplatíte pouhých 299 Kč.

 

Autor: www.pepa.cz