Kuře s křenem
50 min. | hlavní chod | 2 412 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce
Kuře obalené v mouce je dušeno s křenem a koprem. Podává se s vařenými brambory, nebo jinou přílohou dle chuti. Vyzkoušejte tento báječný recept skvělé chuti!
Vepřová roláda
120 min. | hlavní chod | Oslavy | 728 kJ/porce | Česká kuchyně | 6 porcí
Vepřová kýta provoněná česnekem je plněná sýrovou směsí, párkem a zeleninou - paprikou, mrkví a pórkem. Dokonalá varianta, pokud milujete maso, ale rádi si dopřejete lehkou, zeleninovou přílohu.
Pikantní hovězí na houbách
140 min. | hlavní chod | 1 085 kJ/porce | Česká kuchyně | 4 porce
Hovězí plec je nejlépe dva dny naložena v marinádě ze zeleniny, hříbků, rozmarýnu, vinného octu a vína. Podává se se žampiónovou omáčkou a s kapustičkami.