Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Skvělý dárek babičce, mamince a každé pořádné hospodyňce

13. prosince 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud ještě nemáte nakoupeny všechny vánoční dárky a nemáte čas strávit v přeplněných obchodech celý den, nezoufejte! Máme pro vás perfektní tipy, kterými potěšíte každou ženskou duši ve vašem okolí.


Kvalitní ubrus patří na svátečně prostřený stůl

Autor: Dekortextil.cz


Pokud chcete mamince nebo babičce udělat opravdu radost, pořiďte jim sváteční vánoční ubrus. Každá správná hospodyňka dbá na to, aby slavnostně prostřený stůl zdobil vkusný a kvalitní ubrus. Na e-shopu Dekortextil.cz pořídíte rozmanité dekorační ubrusy v různých barvách a rozměrech za úžasné ceny.

Příjemná ložnice - zdravý spánek zaručen

Autor: Dekortextil.cz


Ložnice patří bezesporu mezi nejoblíbenější místa v bytě či domě. Nejen proto, že se zde standardně odpočívá, ale ložnice navíc působí nejsoukromějším dojmem z celého obydlí, proto si na ní každá hospodyňka řádně zakládá. Rozházené polštáře a peřiny jsou již minulostí. Když koupíte paní domu moderní a praktický přehoz na postel, přinesete do ložnice kýženou eleganci, praktičnost a především pořádek.

Každý pes, jiná ves
Autor: Dekortextil.cz

Všichni jistě znáte ten problém, když chcete, aby nám v koupelně všechno ladilo, ale bohužel nejste schopni najít několik ručníků stejné barvy. Problém vyřešen! Dekortextil.cz přináší nabídku dárkových setů ručníků ze stoprocentní bavlny, která je známá svou vysokou kvalitou. Zde si díky široké nabídce vyberete tolik různých setů, že pro vás najít dva designově stejné ručníky, už nikdy nebude problém.

Autor: Dekortextil.cz
Děti v říši pohádek

Děti milují pohádky, to ví přece každý, ale jak jim dopřát pohádkové snění i v průběhu noci? Kupte jim pohádkové povlečení s motivy jejich oblíbených hrdinů. Na výběr máte z postaviček, jako jsou Medvídek Pú, Mickey Mouse, Sněhurka a další. No a pokud si chcete dopřát klidný a příjemný spánek i vy, doporučujeme kvalitní povlečení ze saténu, krepu, flanelu nebo tolik oblíbené bavlny, které na Dekortextil.cz také naleznete.

Přejeme vám šťastný lov dárků a radost v očích obdarovaných.