Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vánoční inspirace: Nejlepší recepty na skvělé cukroví

Je nejvyšší čas! Pusťte se o víkendu do pečení a provoňte byt vanilkou, rumem a kořením.
29. listopadu 2012 | 11:57

O víkendu začíná advent, je proto nejvyšší čas začít myslet na přípravu vánočního cukroví, bez nějž by se svátky snad ani neobešly. Přinášíme vám proto hned několik snadných a rychlých receptů, kterými si můžete svůj obvyklý "repertoár" obohatit.

Je nejvyšší čas! Pusťte se o víkendu do pečení a provoňte byt vanilkou, rumem a kořením.

Recepty nemusíte hledat v kuchařkách, stačí si kliknout na obrázek, a ten už vás zavede na stránku recepty.blesk.cz, kde najdete inspiraci na každý den, pro každou příležitost!

Recepty jsou napsané pěkně přehledně krok po kroku! Díky naší internetové kuchařce budete hned vědět, kolik času vám pečení zabere i kolik kalorií jednotlivé recepty obsahují.

EXTRA ČOKOLÁDOVÉ PLNĚNÉ OŘÍŠKY

Božské čokoládové cukroví plněné vynikajícím krémem z bílé čokolády zachutná celé rodině.

KÁVOVÉ KNOFLÍKY

Také milujete chuť a vůni kávy? Pak určitě musíte vyzkoušet tohle senzační cukroví. Kombinace mandlí, kávy, másla, hořké a bílé čokolády je prostě neodolatelná!

MEDVĚDÍ TLAPKY

Nezapomeňte na klasiku. Aby cukroví nevypadalo tak obyčejně, nastříkejte na tlapky podélné pruhy čokoládové polevy a na jejich konci do ní vmáčkněte "drápky" z nakrájených lupínků mandlí.

SLEPOVANÉ POMERANČOVÉ CUKROVÍ

Jednoduché vykrajované cukroví v kombinaci s nahořklou pomerančovou marmeládou tvoří neodolatelný pár. Stačí pouze kliknout na obrázek a můžete začít péct!

Autor: ema