Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chcete vyhrát ceny za 800 000 Kč? Přihlaste se do soutěže Maminka roku 2020

Video se připravuje ...
VIDEO: Maminka/Karel Dlabač
20. března 2020 | 12:39

Pro ty, kteří milují silné a inspirativní momenty, je třetí ročník soutěže Maminka roku, který právě vyhlašuje časopis Maminka, jako dělaný. Pokud jste přesvědčena, že tento titul můžet vyhrát vy sama nebo některá maminka z vašeho okolí, potom neváhejte a přihlaste se. Ve hře jsou ceny v hodnotě 800 000 Kč!

I když je teď život v mnoha ohledech jiný než obvykle, některé věci zůstávají. Třeba soutěž Maminka roku, jejíž další ročník odstartoval v úterý 17. března. Přihlásit se můžete až do 27. dubna.

TADY JE WEB SOUTĚŽE, kde jsou všechny potřebné informace

Některé věci teď dělat nemůžeme, ale některé ano. Některé dokonce dělat musíme i nadále v míře mnohem větší než obvykle – starat se celé dny o děti včetně školáků, pomáhat seniorům s nákupy, myslet na to, jak uchránit naši rodinu před nákazou koronavirem.

I tady se ukáže, jak skvělé jsme, jak skvělé jsou mnohé z vás – i proto časopis Maminka vyhlašuje další ročník soutěže Maminka roku –všechny potřebné informace najdete na webu soutěže ZDE.

Nejspíše to zase bude krásné a dojemné stejně jako předchozí dva ročníky. Pamatujete? Tady připomínáme článek s nejsilnějšími okamžiky z loňského ročníku – DOJEMNÉ MOMENTY Z MAMINKY ROKU 2019.

Tak jako v minulých ročnících se bude soutěžit ve třech kategoriích: krom celkové vítězky hledáme Maminku blogerku, Maminku hrdinku a Maminku podnikatelku.

Zvažujete přihlášku? Přihlásit se do soutěže Maminka roku 2020 můžete on line TADY. Není spěch, můžete si to rozmyslet. Přihlašování běží až do 27. dubna 2020.

Autor: red
Video se připravuje ...