Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tak tohle jste ještě neviděli! Nejúchylnější pánské spodní prádlo!

13. března 2014 | 11:00

Pánské spodní prádlo není zdaleka tak diskutovaným tématem jako spodní prádlo dámské. Možná proto, že stejně tak jako je ženské nahé tělo hotovým uměleckým dílem, ne všichni stejný názor sdílí i o mužském nahém těle.


To jakým způsobem může to co má člověk na sobě dokreslit jeho charakter, poukázat na jeho vkus a dodat mu buď neuvěřitelný sex appeal, nebo naopak všechno totálně zazdít už asi všichni tušíte. Úplně to stejné pravidlo tady platí i o spodním prádle.

Proto se mnohdy ženy brání před svými partnery svléknout, především, jestliže neměly nějakou chvilku čas prát a vytahují ráno ze šuplíku poslední čisté kousky, které ovšem nejsou zrovna výstavního charakteru. Ale kdo mohl kolikrát ráno tušit, jak to večer všechno dopadne, že!

Dovedete si představit, že by tohle zcela vážně nosil váš partner?
Autor: buzzfeed.com

Ale dneska se zaměříme na prádlo mužské. Dámy, to se asi neudržíte a puknete smíchy. Něco takového, kdyby na vás vybalil váš partner v ložnici, tak by asi bylo po náladě. Tedy v případě, že zrovna nehrajete nějakou potrhlou postelovou hru, protože, kdyby tohle nosil muž zcela vážně, bylo by mnohdy diskutabilní, zda je s ním všechno v pořádku.

Video se připravuje ...