Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Studie tvrdí: Musíte políbit 15 žab, než najdete toho pravého

Myslíte si, že už je tak akorát na čase potkat toho pravého?
12. března 2014 | 11:41

Stejně tako jako princezna v pohádce, která políbila žábu a našla svého vysněného prince, ubíráme se i my životem a hledáme toho pravého. Jistá studie nyní tvrdí, že musíme políbit v průměru minimálně patnáct žab, než konečně natrefíme na toho, který se promění v lásku našeho života.

Takže dámy pozor, podle London Telegraph, je jedna taková slečna Průměrná, a ta má během života dva dlouhodobé vztahy, dále si musí prožít jeden románek, který ji absolutně zlomí srdce, než konečně narazí na toho pravého prince z pohádky. Během randění prý bude mít až čtyři úplně šílené schůzky. Je až zarážející, že se jimi nenechá odradit a v jejím seznamu figurují také vztahy na jednu noc, kterých by měly být také průměrně čtyři.

Myslíte si, že už je tak akorát na čase potkat toho pravého?
Autor: shutterstock

Šedesát devět procent z dotazovaných prý také přiznalo, že najít pravou lásku jim dalo pěkně zabrat. My všechny, nebo alespoň převážná většina z nás, přesto že to nechceme přiznat, věříme na toho prince na bílém koni, na toho muže snů, který bude po všech směrech zapadat jako kostička puzzle. Trpělivost růže přináší, a pokud jste těch žabáků už políbila mnohem víc než slečna Průměrná, nedělejte si s tím hlavu, zase to berte z té pozitivní stránky, víc jste si užila a aspoň víte, že jste to hledání nezanedbala.

Nesnižujte svoje nároky jen proto, abyste neskončila sama. Na každý hrnec existuje poklička a ta vaše na vás někde čeká. Hlavní je věci neuspěchat a nedostat se do stádia zoufalství, protože to je začátek katastrofy.

 

Autor: roh, roh, roh, roh, roh, roh
Video se připravuje ...