Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Svátek zamilovaných: Nejlepší valentýnské dárky pro milovnice kosmetiky

3. února 2014 | 15:00

Zanedlouho oslaví svátek všichni zamilovaní, blíží se den svatého Valentýna. Nevíte, čím svou partnerku obdarovat, aby byla překvapená a nadšená. Přinášíme vám pár skvělých tipů na zamilované dárky.

Slavíte pravidelně se svou partnerkou 14. února svátek svatého Valentýna? A každoročně si lámete hlavu s tím, co pořídit, abyste si patřičně "šplhnul".

Pokud je vaše žena rozená milovnice kosmetických vychytávek, zaručeně nešlápnete vedle, když pořídíte kvalitní šminky, voňavé oleje do koupele nebo romantický parfém. Inspirujte se!

Romantické zkrášlování

Valentýn je za dveřmi!
Autor: archiv firem

Potrpíte si na klasiku? Jednoznačně pořiďte své ženě parfém. Zkuste trochu zapátrat a vyberte speciální vůni z valentýnských kolekcí, které mají romanticky laděné flakónky. 

Růžový tělový sprej, M&S, 149 Kč.
Autor: archiv firem

Jestli plánujete darovat něco s nádechem erotiky, vsaďte na masážní a koupelové oleje, ze kterých budete mít radost oba. Zažijete díky nim romantické chvíle, na které nikdy nezapomenete.

Pokud je vaše žena správná parádnice, pořiďte jí kvalitní kosmetické produkty. Například šlehaný balzám na rty, který jí později slíbáte nebo kašmírový krém na ruce, který svým vzhledem, vůní a složením na první pohled ukáže, že jste se tentokrát "plácnul přes kapsu".

Jednotlivé produkty naleznete v naší fotogalerii.

Video se připravuje ...