Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Valentýn: Tipy na romantické a originální dárky!

11. února 2014 | 13:00

Valentýn už klepe na dvěře a vy stále nevíte, čím svou drahou polovičku potěšíte? Inspirujte se našimi tipy, díky kterým rozhodně nešlápnete vedle.

Nejoblíbenější dárky

Nejoblíbenějšími dárky na svatého Valentýna i letos zůstávají květiny, sladkosti, plyšová zvířátka a luxusní šumivá vína. Mezi nejčastěji darované květiny patří především růže, které kromě každého květinářství koupíte například i v prodejnách Tesco. Čím dál více příznivců získávají i dárkové koše, které si ve specializovaných obchodech můžete namíchat podle svého gusta.

Sbírejte zážitky

Svátek zamilovaných nemusíte nutně slavit rozdáváním hmotných dárků, pořiďte si (klidně i po vzájemné domluvě) společný zájezd na romantické místo, které toužíte oba poznat.

Pro milovníky tuzemska je ideální zkombinovat valentýnské lyžování s romantickým wellness. Velké Královice nabízejí exotický relax, během kterého vás namasírují profesionálové z Bali. Pro více informací se podívejte na www.wellnesshoral.cz.

Nezapomenutelným zážitkem pro vás může být i cesta po Evropě. Žluté autobusy Student Agency vás dovezou až na místo a štědrá valentýnská akce 1+1 zdarma rozhodně potěší vaše peněženky.

Valentýn
Autor: Shutterstock.com

Společně strávené chvíle

Vyrazíte raději se svou drahou polovičkou do "víru velkoměsta" a vyberete si dárky v přímém přenosu. Sportovní nadšenci mohou zavítat do obchodu Puma na Starém městě, kde se můžete nechat "vystajlovat" a vyhrát voucher v hodnotě 30 tisíc.

Příznivci francouzské romantiky mohou vyrazit do nově otevřeného francouzského obchodu s luxusním spodním prádlem, kde si na své přijde ona i on. Luxusní obchod DIM Paris naleznete v obchodním centru Avion v Ostravě, které provozuje developer Inter Ikea Centre Group. Díky valentýnské slevě pořídíte i ty nejluxusnější kousky za nízké ceny.

Za málo peněz hodně muziky

Chcete si společně vyrazit na romantickou večeři, ale stav vaší peněženky se ještě nevzpamatoval z hojného nakupování vánočních dárků? Stačí chvilka
brouzdání po internetu a můžete nalézt řadu slevovových kuponů. Například na portálu KuponPlus najdete slevy do luxusních restaurací ve výši 50 %. Potěšte svého partnera nebo partnerku exkluzivní večeří.

Další skvělé tipy naleznete v naší fotogalerii