Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

2 týdny do Valentýna: Tyhle věci byste měla stihnout!

  • Valentýn se blíží.
    2. února 2014 | 06:00

    Pomalu ale jistě se blíží Valentýn, ať už máte partnera několik let nebo budete slavit se svým novým objevem, není od věci se na svátek zamilovaných patřičně připravit.

  • Jemné zeštíhlující opálení


    Samoopalovací krém
    Autor: Shutterstock.com
    Je dokázáno, že opálené tělo vypadá štíhleji a pevněji, bronzová pokožka působí mladším dojmem a více sexy. Jak si ale teď v zimě opatřit letní bronz? Začněte už dnes s nanášením samoopalovacího krému a přesně 14. února, budete k nakousnutí.
  • Sežeňte si hlídání pro děti i domácí mazlíčky


    děti a psi
    Autor: Shutterstock.com
    Máte děti, psa nebo kočku? Valentýnský večer by měl patřit jenom vám, proto si pro své miláčky najděte spolehlivé hlídání, a to nejlépe mimo domov. Požádejte rodiče, sourozence nebo kamarádku, která je single aby vám tentokrát pomohli, uvidíte, že když si to takhle zařídíte, nebudete litovat.
  • Vybavte se na žhavou noc


    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Valentýnská noc by rozhodně neměla být nudná a konzervativní. Okořeňte si ji nejen dobrým vínem a jídlem, ale také žhavým sexem. Vyzkoušejte nějakou tu hračku, sexy prádélko nebo si večer ve dvou zpestřete nějakým lechtivým filmem. Odhoďte stud a vstupte do některého ze sexshopů, nebo si alespoň objednejte nějakou tu hračku přes internet. Fantazii se meze nekladou, vždyť se jedná o svátek lásky.
  • Připravte afrodiziakální večeři


    sushi
    Autor: Shutterstock.com
    Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. K valentýnské večeři si připravte jídlo plné afrodiziak, které rozpálí vás i vašeho partnera. Ideální je sushi s lososem a tuňákem, hořká čokoláda, červené víno a trošku chilli.
  • Pryč s chlupy


    ...
    Autor: Shutterstock
    Není snad žena, která by se nedepilovala, ale zkoušely jste už někdy oholit úplně všechny chloupky nejen sobě, ale také partnerovi? Z depilace udělejte rovnou sexuální předehru, vezměte partnera do koupelny a navzájem se opatrně oholte na intimních místech. Zážitek ze splynutí dokonale hladkých těl se vám zalíbí natolik, že už nikdy nebudete chtít nic jiného. A pokud bude mít váš partner ze začátku námitky, připomeňte mu, že jeho mužská chlouba bude bez ochlupení vypadat mnohem větší.

Klíčová slova:  láska a vztahy, sex, valentýn
Diskuse ke článku
.