Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vánoce jsou za dveřmi: Tipy na báječné dárky pro ženy!

27. listopadu 2013 | 12:30

Štědrý den se kvapem blíží a s ním i pro mnohé nepříjemné nakupování vánočních dárků. Přinášíme vám tipy, které vás mohou inspirovat a ušetřit vám spoustu času stráveného bloumáním po obchodních centrech.

Pro manželku, maminku, sestru, babičku i kamarádku!

Tip redaktorky Lenky: Pro milovníky originálních dárků mám skvělý tip. Zajděte 4.12. na Hvězdný bazar, kde můžete svým blízkým koupit například lucerničku Jana Hřebejka či podepsanou tretru Barbory Špotákové.

Více na: www.hvezdnybazar.cz


Něco ke zkrášlení

...
Autor: archiv firem

Nejrůznější krémy, parfémy i nové vychytávky v boji proti chloupkům ženy nikdy neomrzí. Každá žena se chce líbit, vonět a pečovat o sebe, a protože krása něco stojí, oceníme, když čas od času nemusíme za kosmetické produkty utrácet z vlastní kapsy.

Něco hřejivého

Inspirujte se tipy na vánoční dárky, které vám ušetří čas a obdarovanou určitě poteší!
Autor: archiv firem

Oblečky, které dokážou zahřát, jsou zkrátka k nezaplacení. Pokud nevíte, co ženě pořídit, zaručeně jí uděláte radost roztomilým svetrem se sobem, nebo hřejivými domácími válenkami.

Něco pro radost

...
Autor: archiv firem

Designové bytové doplňky nikdy neurazí! Vsaďte na luxusní mísu z palmového dřeva, nebo katalytickou lampu, která dokáže vyčistit vzduch v bytě a příjemně ho provoní. A takový rudý fotoaparát, který zachytí ty nejkrásnější okamžiky vašeho života, patří také mezi velmi oblíbené dárky.

Potěšení pro ženu i jejího muže

...
Autor: archiv firem

Krajkové prádlo a šperky patří mezi nejoblíbenější dárky. Navíc jsou pak spokojeny obě strany. Když se žena v něčem cítí krásná, muž je pak nadmíru spokojený.

Tip redaktorky Andrey: Moje kamarádka si nedávno pořídila štěňátko a pořád si stěžovala, že na nákupy vánočních dárků nemá čas, protože musí být doma se svým čtyřnohým miláčkem. Před pár dny se mi pochlubila, že objevila skvělé nákupní centrum Avion, kam můžete vyrazit i se svým čtyřnohým parťákem. Provozovatel Inter Ikea Center Group myslel i na muže znuděné nakupováním, pro které vymyslel speciální "hrací" koutek. A také na rodiny s dětmi, které mohou zaparkovat přímo před vchodem do centra.

Konkrétní produkty a jejich ceny naleznete v naší fotogalerii!

Video se připravuje ...