Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tipy na vánoční dárky pro něj! Potěšte ho a oblékněte!

3. prosince 2013 | 12:30

Došly vám letos nápady a lámete si hlavu, čím obdarovat svého miláčka, tatínka, bratra nebo kamaráda? Přinášíme vám skvělé tipy na vánoční dárky, které z NĚJ udělají fešáka a také dárky, které potěší JEHO dětskou dušičku.

Předvánoční depresi z nakupování dárků zažil snad každý. Když chce potěšit žena ženu, je to vždy jednodušší, protože tak nějak tušíme, po čem ženy touží.

Ale na Vánoce nesmíme zapomínat ani na naše milované protějšky, bratry, tatínky a kamarády. Proto vám přinášíme skvělé tipy, které vás mohou inspirovat a ulehčit vám předvánoční shon.

Udělejte z NĚJ fešáka
Přinášíme vám skvělé tipy na dárky, které potěší vašeho muže, bratra i kamaráda.
Autor: archiv firem

Nejenom ženy, ale i muži se ve zdravé míře rádi parádí a chtějí vypadat dobře. Potěšte muže ve svém okolí stylovým oblečením, ve kterém bude vypadat jako novodobý gentleman. A vůní, luxusními hodinkami a koženým páskem rozhodně také nic nezkazíte. Naopak. Alespoň váš milý ukáže kolegům a známým, že má jeho přítelkyně skvělý vkus.

Udělejte mu radost

...
Autor: archiv firem

Muži si velmi rádi hrají, milují moderní technologie a rychlá auta. Je nám jasně, že mu pod stromeček nenaservírujete "sporťáka" s mašlí, ale rozhodně ho potěší i předplatné časopisu Auto TIP. A jestli je váš muž nadšený sportovec, pořiďte mu míč Petra Čecha nebo kvalitní činky na domácí cvičení. Alespoň vám nebude utíkat do posilovny.

Jednotlivé tipy naleznete v naší fotogalerii!

Video se připravuje ...