Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kniha 50 odstínů šedi pobláznila celý svět: Už se vyrábí i spodní prádlo

31. července 2013 | 13:00

Vydělávat se dá mnoha způsoby. Jenže jedna britská firma s luxusním spodním prádlem se rozhodla, že se tak trochu přiživí na jednom z nejúspěšnějších románů na světě vůbec. Jak? Prostě nechala ušít kalhotky.

Britská společnost BlueBella podepsala exkluzivní licenční smlouvu, aby zahájila oficiální výrobu spodního prádla inspirovaného knihou 50 odstínů šedi a dalších pokračování.

Prádlo bude na trhu již o letošních Vánocích a prodejci si od něj slibují velmi nadějný prodej. Aby ne. Všechno, co se točí kolem slavné kniha vždy slaví velký úspěch a vydělá hromadu peněz.

Pozdějc bejby

Líbí se vám kalhotky inspirované erotickou trilogií? Není na nic vlastně vůbec nic zvláštního. Krajkové spodní prádlo na sobě ponese nápisy typu: "Pozdějc, bejby" nebo "Ó Bože," které byly tak typické pro celý román, až to někomu mohlo lézt trochu na nervy.

Kniha, film i kalhotky

Všech tří dílů erotického románu se prodalo přes 70 milionů na celém světě. V kuloárech se šušká, že by se brzy měl natočit i film! Spousta žen si na smyšleném románu doslova ujíždí. Jedna žena z Británie se dokonce po přečtení knihy rozhodla podat žádost o rozvod.

Rozvod kvůli knížce

Proč? Její, teď už ex-manžel si prý totiž nikdy nevzpomněl na svátek svatého Valentýna, nedopřával jí dostatečnou pozornost a když se ho jedena čtyřicetiletá žena snažila uhranout alespoň erotickým prádlem a nezabralo to, došla jí trpělivost. Tak třeba v novém luxusním prádle, inspirovaném Anastacií Steelovou a uhrančivým Christianem Greyem, najde nejenom zalíbení, ale i nového partnera.

Autor: ema
Video se připravuje ...