Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná Avatarka propadla sexu: V pozici "na koníčka" nejlépe zúročím své dlouhé nohy

5. srpna 2013 | 10:30

Bez sexu si život nedokážeme představit. Někdo to má rád na stojáka, jiný nedá dopustit na starou dobrou misionářskou polohu. Americká herečka Zoe Salda (36), kterou proslavila role Neytiri v kasovním trháku Avatar, si to teď nejraději užívá "nahoře". A my víme proč!

„Musím přiznat, že jsem dlouhou dobu byla tak trochu líná, takže se mi nelíbilo být nahoře, ale teď jsem to já, kdo 'kope na branku',"odhalila tajemství své ložnice upřímná Zoe v pořadu Rozhovory s Amandou de Cadenet.

"Objevila jsem věci, které skvěle fungují... protože mám opravdu hodně dlouhé nohy, stačí, když si partner dá pod sebe jeden nebo dva polštáře a já ho pak snadno a pohodlně 'obkleknu'," dodala.

K novým objevům v sexuální oblasti dospěla Zoe až po boku italského hřebce Marca Perega. Se svalnatým umělcem randí teprve pár měsíců, v lednu se totiž rozešla se svým dlouholetým partnerem Bradley Cooperem. Ale jak je z jejích slov zřejmé, v posteli jim to zatím skvěle "šlape".

Takhle jsme zatím Zoe na plátně neviděli.
Autor: Profimedia.cz

První fotografie roztomilého páru se v médiích objevily v květnu, asi měsíc poté, co spolu začali flirtovat. Na společné dovolené na Capri už se líbali jako o život. "Zoe je teď strašně moc šťastná," prozradil zdroj z hereččina blízkého okolí magazínu E! a dodal, že Saldana a Perego jsou dlouholetí přátelé, takže nejde jen o nějakou náhodnou známost.

"Já vím, kdo jsem. A miluju se přesně taková jaká jsem. Líbí se mi, co dělám, i to, jak to dělám. Mám ráda své chyby a miluju tu rychlost, s jakou se ze svých chyb dokážu poučit. Nechci být někým jiným než jsem," svěřila se sebevědomá Zoe v nedávném rozhovoru.

"Nejsem definována podle pohlaví, nejsem definována podle rasy, nejsem definována podle národnosti, jsem Zoe," řekla. "Mohla jsem byl kluk, mohla jsem být pes, ale já jsem Zoe. Jsem dcera své matky a svého otce."