Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Napůl muži, napůl ženy. Transvestité ukázali své pravé tváře

25. března 2013 | 14:00

Fotograf Leland Bobbé se rozhodl nafotit opravdu speciální kolekci portrétů. Poprosil muže, kteří se převlékají a malují jako ženy, aby odhalili to nejniternější, co mají. Aby ukázali svou pravou tvář.

Pro někoho možná šokující a urážlivé, pro ostatní fascinující a zajímavé. Velmi kontroverzní snímky vyvolávají v lidech emoce. Jakto, že se z obyčejného muže jenom díky make-upu může stát nádherná žena?

A neklamou tihle lidé náhodou tělem? Stoprocentně ano, ale snímky jsou tak propracované a brilantní, že nám říkají to, co mělo být řečeno. Ukázaly rozdíly mezi mužským a ženským elementem.

Napůl muži, napůl ženy. Jak se vám líbí?
Autor: Facebook Leland Bobbé

Skupina transvestitů, která si říká Drag Queens nafotila fotky, které byly nazvány "Half-Drag... A differend kind of beauty". To v překladu znamená Napůl žena, napůl muž... Tak trochu odlišná krása.

"Proč jsem je fotil? Protože mým cílem bylo ukázat, jak moc tenká je hranice mezi světem žen a mužů. Líbilo se mi zachytit ženské alterego u focených mužů. Prolomil jsem jejich fyzické bariéry a oni se mi otevřeli," říká o svých fotkách Leland.

Více fotek najdete ve fotogalerii

Vikki Villianese
Autor: Facebook Leland Bobbé

Autor: ema
Video se připravuje ...