Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Seznamka pro "ošklivé" slaví první svatbu

Seznamka pro ošklivé lidí slaví první svatbu
29. října 2010 | 05:49

Velkého úspěchu dosáhla seznamka pro ošklivé lidi, kterou ve Velké Británii založili jako odpověď na neustálé upřednostňování "krásných" lidí. Díky seznamce pro strašáky se seznámili Tom Clifford a Janine Walker. A zasnoubili se.

Tom (38) sám o sobě tvrdí, že má tvář, která rozpláče malé děti. Dlouho nemohl najít partnerku, která by dokázala ocenit jeho dobré vlastnosti, až narazil na nedávno založenou seznamku The Ugly Bug Ball, což v překladu znamená seznamku pro ošklivé strašáky. Díky ní se seznámil s Janine a po několika schůzkách se s ní zasnoubil.

Myslel jsem si o sobě, že jsem hnusný

Tom, který si nedokázal najít partnerku dlouhých dvanáct let, je nyní šťastný. "Vždycky jsem si o osobě myslel, že jsem nejošklivější člověk v Anglii. Ale seznamka a Janine změnila můj život. Jsem teď šťastný a pořád nemůžu uvěřit tomu, co se stalo," pochvaluje si Tom svůj současný život.

"V jejích očích jsem krásný. Já se přitom do její nádherné tváře zamiloval hned, jak jsem na ni v seznamce pro strašáky narazil," svěřil se Tom. Janine, která pracuje jako prodavačka, je také nadšená. "Vím, že Tom není žádný Brad Pitt, ale ani já nejsem Angelina Jolie. V mých očích je Tom nádherným princem a názory ostatních mě nezajímají," vyznává se ze svých pocitů Janine.

Bude svatba

Po několika týdnech romantických schůzek se šťastný pár rozhodl zasnoubit. Svatbu plánují náležitě oslavit v úzkém kruhu rodiny a svých přátel. Navíc již ví, kde stráví líbánky. Seznamka pro strašáky je totiž nadšená a rozhodla se své první novomanžele odměnit.

"Jsme tak šťastní, že jsme je dali dohromady. Jsme nadšeni za je oba," svěřil se mluvčí seznamky. "K líbánkám jim věnujeme víkendový pobyt v krásném prostředí romantického Walesu. Mohou ho strávit v našem luxusním karavanu a my si jen přejeme, aby jejich štěstí do budoucna vydrželo," popřál jim tiskový mluvčí seznamky.

Pět pravd o "ošklivých," které seznamka propaguje

*Polovina britských lidí není vůbec hezká a místo marného lovení v rybníčku krásných lidí úspěšně loví partnery v oceánu strašáků.

*Strašáci mají lepší charakter, než krásní lidé. Ti nejsou obecně příliš milí a mají sklon k povrchnosti.

*Strašáci mají těžší život, a proto jsou ke svým partnerům ohleduplnější. Náš průzkum navíc potvrdil, že jsou lepší v posteli.

*Pokud budete mít za partnera strašáka, je nepravděpodobné, že by vám ho chtěl někdo odlákat.

*Najít si za partnera strašáka vyjde mnohem levněji, než se snažit ulovit hezouna či krasavici.

Autor: ap, Kšim