Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěřitelné! Roztomilá černobílá dvojčata!

24. listopadu 2012 | 06:00

Jedna černá a druhá bílá. I přesto, že obě holčičky by za sestry jen tak nikdo neoznačil, ve skutečnosti je to jinak! Holčičky jsou spolu příbuzné a dokonce se nardily pouhou minutu po sobě!

Jaké to asi bylo, když se rodičum dvojčat narodilo jedno světlé a jedno tmavé dítě? A ještě ke všemu dvojčata?

Šok, přestože jsou oba ze smíšených manželství. Jak Kylee, tak její partner Remi Horder mají "bílé" matky a "černé" otce. Naštěstí se tedy nemuseli nijak podezřívat z nevěry. Navíc Kylee, která je sama tmavé pleti, má zcela bílou sestru!

Šokují lidi

Jejich matka se přiznala, že když se jí lidé na ulici ptají, proč děti obléká do stejného oblečení, nijak se nad tím nepozastaví a rovnou odpoví, že jsou dvojčata. Pak prý odchází s pobaveným úsměvem nad tím, jak je vidět, že si s tím lidé lámou hlavu.

Čím jsou starší, tím jsou odlišnější

Matka dětí doufala, že čím více holčičky porostou, tím vívc si budou podobné. ale opak byl nakonec pravdou. Právě tmavá Kian je ta rozvernější, otevřenější, víc sebevědomá a pořád rozesmátá, zatímco Remee je mnohem zadumanější a uzavřenější.

Každá proto chodí i do jiné třídy a našly si jiné kamarádky. Přesto ale k sobě mají velmi vřelý a blízký vztah. „Kian má ráda zvířata, Remee zase baví vaření. Obě však milují hudbu a tanec. Vychází spolu opravdu dobře, jsou ty nejlepší kamarádky,“ uzavírá Kylee.

Autor: ema