Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 19°C

VIDEO: Muži si vyzkoušeli porod, svíjeli se a křičeli bolestí!

23. ledna 2013 | 07:00

Říká se, že kdyby měli děti rodit muži, už dávno bychom vymřeli. A něco na tom asi bude. Dva holandští moderátoři, kteří si porodní bolesti vyzkoušeli na vlastní kůži, vydrželi "trpět" pouhé dvě hodiny.

"Myslíte si, že budeme bolestí křičet?," zeptal se porodních asistentek jeden z odvážných mužů ještě před připojením na elektrody. Ty měly simulovat bolesti, které při porodních kontrakcích zažívají ženy.

Jedna z nich mu otevřeně odpověděla: "Ano, to určitě budete." A nelhala. I když asistentky začaly zlehka, bolest i kontrakce se pomalu stupňovaly, stejně jako je tomu u běžného porodu.

Při prvních "stazích" se experimentátoři snažili odbourat bolest smíchem. Ten je však záhy přešel. Bolestí se vedle sebe svíjeli na posteli, skučeli a jeden z nich dokonce potřeboval kyslíkovou masku. Porodní asistentky jim mezitím v klidu vysvětlovaly, co se v jejich těle děje, popisovaly jednotlivé fáze porodu.

Už po dvou hodinách to nakonec oba "hrdinové" vzdali a nechali se od elektrod odpojit. Valerio svůj zážitek označil za mučení a pronesl, že už chápe všechny ženy, které tvrdí, že porod je ta nejhorší věc na světě. Dennis pak prohlásil, že neví, jestli najde odvahu přivést podruhé svou ženu do jiného stavu, když ví, co jí čeká.

Po dvou hodinách , kdy se svíjeli v pro ně nepředstavitelných bolestech uprosili oba muži porodní asistentku, aby je od přístroje odpojila.
Autor: Youtube.com
Celou proceduru muži podstoupili jen proto, že chtěli zjistit, proč ženy často bolest při porodu popisují jako nejhorší zážitek v životě. Toužili dokázat, že to přece nemůže být tak hrozné.

Dennis Storm a Valerio Zeno jsou moderátoři jedné z holandských televizních stanic. Pro úspěch svého pořadu jsou ochotni podstoupit cokoliv. Předvádějí často neuvěřitelné a bizarní kousky.

V minulosti už si například zkusili, jaké je to ochutnat navzájem své maso. To si nechali lékařem vyříznout z těla a po tepelné úpravě ho pak snědli.

Video se připravuje ...