Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Konec trapasům: Nová halenka odhalí jen to, co chcete vy!

8. července 2011 | 19:15

Mladá Američanka vymyslela halenku, která potěší všechny dámy. Nový kousek oděvu mužům neposkytne žádný nečekaný výhled na cokoliv, co jim sama nechcete ukázat.

Američanka Rochelle Behrens (28) musela v práci dodržovat striktní pravidla oblékání. Samozřejmostí byla bílá halenka. A právě kvůli této halence se často dostala do nepříjemné situace. "Byla jsem z toho už zoufalá. V průběhu zasedání správní rady se mi nejednou rozepl knoflík ve výstřihu. Kolegy to možná potěšilo, ale mě to vyvedlo z míry. A často mi bylo přes mezery mezi zapínáním vidět podprsenku," popisuje trapné chvíle vnadná lobistka.

Takto funguje halenka Američanky Rochelle Behrens
Autor: the-shirt.com

Proto se tato akční žena chopila jehly a začala jednat, ačkoli neměla žádné zkušenosti s módní návrhářstvím, či krejčovstvím. Výsledkem je halenka, která už nikdy neukáže nic víc, než sama dovolíte. A dokonce slavná televizní hvězda Oprah Winfrey ji ve své show zařadila mezi pět věcí, které prostě musíte mít.

Šikovná Rochelle nejen vyřešila svůj velký problém, ale nakonec opustila i své zaměstnání. Doufá totiž, že se její „vynález“ ujme natolik, že do konce roku prodá 10 tisíc těchto halenek. "Jediná taková věc z vašeho šatníku vám podkope důvěryhodnost a vaše profesionalita je v háji. Ale díky této halence se vám nic takového nestane. Konečně budete sama sebou," vychvaluje svůj produkt. Košile, které budou ženy milovat a muži nenávidět, stojí od 88 do 94 dolarů.



Autor: lesk.sk, Kbak
Video se připravuje ...