Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Robbie navrhuje módu! Inspiroval ho dědeček

7. července 2011 | 06:00

Popularita na poli popmusic zřejmě Robbiemu Williamsovi už nestačí. Někdejší bouřlivák se oženil, usadil a nyní hodlá dobýt svět módy. Začal s pánskou kolekcí, kterou pojmenoval po svém dědečkovi "Farrell".

Dědeček Robbieho Williamse Jack Farrell byl v jeho životě vždy velmi důležitý. Nahradil mu dokonce částečně otce, který rodinu opustil, když zpěvákovi byly teprve tři roky. I s otcem má Robbie skvělé vztahy, ale dědeček byl pro něj v jeho dětských letech nejdůležitější mužský element. Právě proto mu Robbie věnoval svou historicky první módní kolekci pánské módy.

“Když jsem byl malý, děda mě nechával skákat na své posteli, abych si posílil nohy. Také mě učil, jak se bít. Bál se abych nebyl změkčilý, když mě vychovávaly dvě ženy,” vzpomíná Robbie.

Kolekce pánské módy Farrell od Robbieho Williamse
Autor: youtube.com


Značka Farrell je právě po jeho vzoru hodně mužná. Ve Velké Británii má být k mání od září letošního roku, a jaké kousky do ní popová hvězda navrhla, naznačuje exkluzivní videoklip, který si Robbie nechal pro její prezentaci natočit.

915482:gallery:true:trueVideo je navíc i Robbieho srdeční záležitostí. V hlavních rolích se představují dva jeho kamarádi ze světa modelingu, stylista Marcus Love a kadeřník celebrit Oliver Woods, prochází se ulicemi, kde zpěvák vyrůstal. Klip končí na fotbalovém hřišti v Port Vale, kde Williams vlastní podstatný podíl.

Co si tedy odvážní muži mají pro zimu 2011/2012 podle Robbieho Williemse oblékat? Základním prvkem kolekce je tříčtvrteční vlněný kabát v různých provedeních. Právě toto oblečení patří i v Robbieho šatníku k nejoblíbenějším. Jsou v ní ale i pohodové kousky na doma, jako fleesové tepláky a domácí mikina.

Podle slov Robbieho jsou všechny kousky svým designem obyčejné a lidské stejně, jako býval děda Jack. I když tričko za 35 liber už cenově tak lidové není. “Děda měl těžký život, ale užíval si ho, jak mohl,” dodává ke kolekci Robbie.



Autor: bak