Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prostřeno! Namyšlený frajírek Václav "zahučí" pod stůl. Tady šlo o oko!

21. listopadu 2012 | 12:50

Patří mu to! Středeční hostitel restauratér Václav (33), během jehož večírku se naplní česká rčení o samochvále, která smrdí, a také to o házení perel sviním, dámy skvěle pobaví. Uklouzne totiž po šampusu a zahučí rovnou pod stůl.

Vašek se rád předvádí, takže je trochu za brouka Pytlíka. Je poznamenaný svou profesí provozovatele italské restaurace, zná dobře kvalitní suroviny a ví, kde je obstarat.

Ve snaze nabídnout soupeřkám, které to ale vůbec neocení, to nejlepší, vychvaluje své vaření až do nebes. Protože připravuje čerstvé jídlo, má časové prodlevy.

Dá se čekat, že to holky Vaškovi všechno pěkně spočítají: jak teprve tři dny starého lososa z Norska, tak alpský rum na flambování ovoce, ale i kvalitní balsamico z Modeny a hlavně carpaccio z jihoamerického masa.

Vašek se bál starších žen „knedlíkářek“, ale ani mladice nejedí syrové maso a ryby. Jediná Jana se v cizí gastronomii orientuje, jídlo jí chutná, avšak hostitel nejen ji naštve nejapným žertem.

Vezme soupeřky na sportovní zábavu, před ní je ale je vyzval, aby na ni přišly ve společenském. V tělocvičně na ně čekaly skákací boty. Nakonec se Vašek sám musí svléknout do trenek a půjčit Radce svoje džíny.

A po představení s flambováním doma uklouzne po kapce šampusu a složí se jako klaun.

Kolik mu za tenhle cirkus asi holky nadělí bodů? Žádná sláva to zřejmě nebude!

Video se připravuje ...