Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Prostřeno! Syrová červená řepa hostům nevoní

2. listopadu 2012 | 07:45

Sražená šlehačka, studené, ale mnohonásobným ohříváním převařené brambory, syrová řepa. To všechno hostům pátečního prostřeno moc "nevoní". Jak své selhání Petra (26) zvládne? Bude se hroutit jako ve středu Honza?

V pátek vaří maminka Veronika (26)

Dvojnásobná maminka vystudovala hotelovou školu a pracovala jako recepční, působila ve Švýcarsku, nyní je na mateřské dovolené. Ve svém menu zkombinuje zahraniční a rodinné recepty.

Po včerejšku, kdy Petra podávala špenátovou polévku z mraženého špenátu, uvaří Veronika polévku z čerstvého špenátu se smetanou, kterou se rozhodla ozvláštnit smaženou mozzarellou.

Co myslíte, jaká špenátová polévka sklidí větší úspěch? Ta ze zmraženého špenátu, nebo z čerstvého?

Komu zachutná carpaccio z červené řepy? A komu ne, a proto dostane od pozorné hostitelky sýr? Smažený bude i moučník, na který hostitelka skoro neušlehala šlehačku, naštěstí má na telefonu maminku.

Smažený je i hlavní chod – babiččiny řízky naruby. I Veronice vystydnou brambory stejně jako Honzovi, je prostě těžké udržet v ideálním stavu přílohu, která se servíruje pro pět lidí a třeba i několikrát přihřívá.

Veronika si to naštěstí nebere k srdci tak jako Honza, který má ale možnost předvést se jako lehký exhibicionista v průběhu zábavy – barmanské show, před kterou se všichni pořádně zmalují.

Ohňovou show uspořádá na zahradě Veroničin manžel, který pracuje jako barman.

Kdo ve finále vyhraje 40 000 korun? To zjistíte už dnes večer v 18 hodin na Prima family!

Video se připravuje ...