Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

VIP Prostřeno! Dámy si vyšly naostro! Promyšlená taktika nebo náhoda?

16. srpna 2012 | 05:00

Sexy Grácie nechaly spodní prádlo doma! V róbách jak z Hollywoodu zamíří na statek k poslednímu hostiteli tohoto týdne všechny tři krásné dámy. A je na co se dívat. Chtějí snad mladého herce Martina Krause před finálovým večerem rozhodit?

Jako první na statek dorazí exotická tanečnice Anife v zelené róbě s obrovským výstřihem, který nikoho nenechává na pochybách, že podprsenku si Anife tentokrát nevzala.

"No madam, já padám...," zhodnotí její vzhled překvapený Martin. "Líbím se ti na statek?", snaží se mu vlichotit Anife.

„Ale mladej, já po tobě nejedu, aby sis nemyslel, že jsem pedofilní teta,“ uklidňuje vzápětí Martina koketa Anife.

„Je to rebelka neuvěřitelná a fajn herdek baba a mám dojem, že se budeme hodně kamarádit. Anife je luxusní kuchařka, ale nemyslím si, že by byla lepší než já,“ chvástá se Martin, který si věří.

Podaří se "českému Belmondovi" omámit soupeřky dozlatova pečenou kachničkou a trumfnout tak včerejší hostitelku? Bude to nakonec on, kdo si vyvaří krásnou dovolenou? Sledujte dnešní VIP Prostřeno! na Prima family už ve 20:00 hodin.

Český Belmondo Martin Kraus peče kachnu v kuchařské čepici

„Princ“ Martin Kraus vyrůstal jako v pohádce. Na statku, v jízdárně, kam také pozve ženy. „Bydlení u Martina si představuju, že budou všude podkovy a rajtky,“ fantazíruje kamarádka Petra.

„Je to řehole,“ říká s lehkou nadsázkou hostitel o rodinné farmě, „mám na krku čtyřicet koní.“ K herectví ho přivedla autobiografie Jeana-Paula Belmonda, kterého má rád a jehož Anife (a prý nejen jí) připomíná.

„Dělám si drápky na zájezd,“ netají se Martin. Soupeřky pohostí v „chlastroomu“ a v maminčině kuchyni spáchá „český nářez“: kachnu s knedlíkem a s variacemi zelí. Jídlo by mohlo potěšit Anife.

„Já si představuju, že nám rozdá špejle a na tom bude buřt,“ podceňuje mladíka Petra Černocká, která po včerejšku už nemá na nic chuť. „Párky bude mít, chleba bude mít,“ vidí to podobně Anife.

Holky přemluví, ať dorazí na farmu v gala. Sama přichází v zeleném, Petra je v klobouku – úplný Hollywood. Kdyby děvčata tušila, že budou v dlouhých róbách jezdit bosky na koni!

Nastrojená Petra kamaráda Martina ale nepodceňuje: „Je to typ kluk, který zvládne všechno, tak proč by nezvládl jedno blbý vaření?“ Po neochucené mozzarelle s rajčaty a čínským zelím se místo polévky čepuje pivo a po kachničce Martin upeče „ananas na šutru“.

Zmákne i domácí knedlíky? „Já jsem na knedlíkách odkojenej,“ hněte těsto představitel démonického Dana, který uvaří to, co má nejraději. „Anife bude v takový rozkoši, že těch deset bodů jí nebude stačit,“ chvástá se.

Zelí sice bude červené a bílé, ale kupované, knedlík trošku tužší, ale kachna jako dort s křupavou kůrčičkou. A kosti? Házejí se rovnou do krbu jako na zámku. „Měla jsem pocit jako ve starém filmu,“ bájí Anife, které týden přinesl hodně osvěžení, optimismu a nové kamarády.

„Zábava byla absolutně geniální, jenom pro někoho jinýho,“ říká Petra Černocká, která se ale také podívá na svět z koňského hřbetu. Martinovi přálo počasí, vyjde mu i pečení ananasu pod hvězdami?

Video se připravuje ...