Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Prostřeno! u Silvie: Přesolí omáčku a přepepří polévku

21. února 2012 | 06:17

Kosmetička Silvie (23) se snažila seč jí síly stačily. Ve spěchu ale přepepřila pórkovou polévku a nakonec přesolila i omáčku, kterou měla k hlavnímu jídlu. Na Silvii se tak zřejmě projevila nervozita!

Mladá kosmetička a barmanka ze Svitav je na mateřské a živí se potisky triček. Tato činnost bude i její zábavou a výtvory dárkem na památku. Co ale dlouhovlasá štíhlá brunetka uvaří hostům? Vymazlenou krémovou pórkovou polévku a bramboráčky kombinované s vepřovými plátky.

Ve spěchu a zřejmě z nervozity ale polévku moc opepří a omáčku k masu pro změnu přesolí. S polévkou Silvie už nic nezmohla, ale omáčku rychle na poslední chvíli naředila vodou a znovu zahustila. "Maso bylo sušší a omáčka přesolená," řekne Monika bez okolků a většina hostů se k ní přidá.

Snad bude více chutnat ovocný dort, který na první pohled vypadá složitě. Snad bude i chutnat. Silvie působí soutěživě. Jak se jí podaří úterní večírek? Doma se stará o partnerovy miláčky – velké jedovaté pavouky. Původně arachnofobička šokem překonala sama sebe. Uvidíme, co na to její hosté. Snad je nepřejde chuť…

Vše uvidíte už dnes od 18 hodin na FTV Prima v pořadu Prostřeno!

Autor: Gabriela Mikešová
Video se připravuje ...