Komunikativní Monika umí prostírat i hostit, vždyť vystudovala hotelovou školu. Dnes se živí jako masérka, ale stále ráda vaří. Je odvážná, pustí se do sushi (na český způsob). Dokonce plánuje konzumaci hůlkami.
Jenže poněkud zapomene na brambory. Zajímavý je hlavní chod. Pošírovaný losos je vrcholem. Objeví se s ragú s fazolemi, což je nezvyklá kombinace. Hosté se teprve oťukávají, chybičky se ale vloudí…
Kombinace ryby, fazolí a zakysané smetany hosty moc nelákala. „Neměla jsme odvahu ochutnat. Vypadalo to nevzhledně, takový kydaneček na talíři,“ okomentovala Moničino ragú Květa. A to si ještě na jídlo musela počkat, protože hostitelka zapomněla dát uvařit brambory.
Kolik dostane nakonec Monika bodů? Tak to se dozvíte už v dnešním pořadu Prostřeno! od 18 hodin na FTV Prima.