Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Numeroskop 2011: Jak čísla ovlivní vaší lásku a vztahy

Fotografie
4. ledna 2011 | 05:00

Chcete vědět, co vás tento rok čeká v partnerském vztahu? Zda konečně potkáte tu pravou lásku? Jaká atmosféra bude panovat v rodině? To vše a mnohem víc vám prozradí magická řeč čísel.

Vypočítejte si své životní číslo

Číslo své životní cesty zjistíte jednoduše. Vypočítáte si ho z číslic obsažených ve svém datu narození. (Výpočet: den + měsíc + rok vašeho narození = číslo vaší životní cesty.)

Přiklad: 22. 8. 2007 = 2 + 2 + 8 + 2 + 0 + 0 + 7 = 2 + 1 = 3 = číslo životní cesty pro toto datum je 3.

ČÍSLO 1

Připravte se na zvýšený cestovní ruch. Cesty vás budou nejenom bavit, ale také vám prospějí. Pohodovou atmosféru v rodině si budete moct nejlépe vychutnat v lednu, červnu a v září.

Vztahy, láska:
Váš citový život se ponese v duchu romantiky a mnoha zajímavých společných aktivit s vaší polovičkou. V podstatě se to týká celého roku. Vše bude podbarvené silnou sexualitou a vášnivostí, ovládne vás nespoutaná touha vyzkoušet cokoli nového, dobrodružného.

ČÍSLO 2

V rodině můžou nastat převratné události – zasnoubením počínaje přes svatbu, početí, přírůstek do rodiny až po stěhování a renovaci bytu. Každopádně se nebudete nudit – užijete si mnoho šťastných chvil. Klíčovými měsíci pro rodinný život budou květen a září.

Vztahy, láska:
Hledáte-li lásku, platí pro vás to, co je napsané v samém úvodu, protože city budou převažovat nad vším ostatním. Pokud máte dlouhodobý partnerský
vztah, bude v následujícím roce vřelejší, láskyplnější a ohleduplnější, takže zaznamenáte jakousi renesanci. Rozhodně bude rok 2011 pro vaše srdeční záležitosti tím nejdůležitějším v posledních letech, a možná i v celém životě. Nejvíce šancí k seznamování očekávejte v květnu, srpnu a září.

ČÍSLO 3

I když jste jinak společenští, v nadcházejícím roce se budete nejlépe cítit ve svém nejintimnějším prostředí – tedy doma. Bude důležité pro váš duchovní
růst i celkovou vyrovnanost. Rodinnou pohodu si nejvíce vychutnáte v dubnu a srpnu.

Vztahy, láska:
Okolí si nevšímejte, odvádělo by vás od pravé cesty, možná by vás i deprimovalo. Budete podstatně vnímavější, citlivější a potřebujete se soustředit na své nitro, na vztah s partnerem a na hodnoty, které spolu vyznáváte. Ignorujte proto rady kolegů a známých. Vaše intuice a srdce vám budou tím nejspolehlivějším rádcem na správné cestě. Jste optimističtí, a to
je nad zlato – provází vás štěstí. Ideálními měsíci pro lásku a vztahy pro vás budou duben, červenec, srpen.

ČÍSLO 4

Rodina by vám měla vyjít maximálně vstříc, protože na její podpoře bude záviset do značné míry vaše kariéra – na rodinné povinnosti příliš času mít nebudete. Pokud váš partner není příliš chápavý a vstřícný, může dojít k napětí, hádkám či vzájemnému odcizení. Každopádně byste ale nyní měla myslet skutečně na své potřeby a zajistit si úspěšnou budoucnost. Ostatně rodinní příslušníci možná uvítají, když je dokážete dobře finančně zabezpečit. Vaše rodinné vztahy budou nejharmoničtější v březnu, červenci a prosinci.

Vztahy, láska:
Ideální čas pro seznamování přinese únor, březen, červen, červenec, listopad a prosinec. Hlavním rysem celého roku však bude vaše ctižádostivost a cílevědomost, takže citový život bude z vaší strany pravděpodobně až na druhém místě. Kariéra u vás zvítězí na plné čáře.

Poznejte svůj osud

Konzultujte svoji budoucnost či životní rozhodnutí, pootevřete dveře zdánlivě zavřené! Karty vám také mohou nastínit vývoj věcí budoucích. Získejte poukaz na výklad budoucnosti od zkušených kartářek na webu Sleviště s až 50%  slevou.

693596:gallery:true:true

Karty nelžou! Zjistíte, kam se Váš život může ubírat a jak se k tomu nejlépe postavit. Mohou Vám pošeptat třeba i to, co ve Vašem chování je chybné, co Vám do života přitahuje potíže. Mohou být zrcadlem Vašeho životního naladění a jeho budoucích projevů…

ČÍSLO 5

Také v rodině můžete zažít něco, co vám rozhodně mnoho klidu nepřidá. Se svými vztahy raději zacházejte jako v bavlnce. Jen tak si je udržíte! Pokud
v této době budete tlačit na pilu a chtít, aby bylo vše po vašem, můžete se setkat s velkým odporem. Jestliže je však situace u vás v rodině nesnesitelná už delší dobu, budete chtít asi sami odejít. Alespoň trochu klidu si užijete v únoru, červnu a listopadu.

Vztahy, láska:
Situace bude napjatá a není vyloučené, že se s někým rozloučíte nadobro. Pokud jde o vztah, který z vás vysává všechnu energii, nemáte čeho litovat, protože se ve vašem životě uvolní místo pro něco lepšího. Rok 2011 vám mnoho šancí na seznamování nepřinese – snad jen únor a listopad. Více harmonie vnese do života únor, květen, červen, listopad.

ČÍSLO 6

Ve vaší domácnosti nastanou nějaké změny a novoty. Ať už se přestěhujete, pořídíte si psa, či dítě – připravte se na zcela nový rytmus. Jednou z novot může být také nástup vašeho potomka do školy (a je jedno, zda základní, střední, či vysoké), což od vás bude vyžadovat více domácích povinností či jeho podporu s výběrem školy. Rodinnou harmonii si budete moct vychutnat v lednu, květnu a v říjnu.

Vztahy, láska:
Najednou pocítíte touhu po vlastní nezávislosti. Na jedné straně sice budete chtít mít partnera, na straně druhé se vždy jaksi z každého závazku vysoukáte, jen aby vás nikdo neomezoval v osobní svobodě. Bude to nejdůležitější vnitřní rozpor, který v roce 2011 pocítíte. Vhodným obdobím pro vaše vztahy budou leden, duben, květen a říjen.

ČÍSLO 7

Rodinné vztahy můžete očekávat velmi harmonické, až tomu sama nebudete chtít moc věřit. Stále se budete ptát: „Je všechno opravdu tak fajn?“ Věřte, že skutečně bude a uklidněte se. Vychutnávejte si domácí štěstí, společně strávené chvíle i aktivity, kterým se budete s partnerem a dětmi věnovat. Zatoužíte více po mazlení a sdílení myšlenek i zkušeností. Nejlepším obdobím pro vaše rodinné záležitosti bude duben, a hlavně září.

Vztahy, láska:
Partnerství pro vás bude v nadcházejícím roce nesmírně důležité. Pokud máte dlouhodobý vztah, mělo by se vám podařit dosáhnout v něm více porozumění, tolerance a vzájemné podpory. Váš partner k vám bude vstřícnější a ohleduplnější. I vy sami budete ochotnější ke kompromisům a k pomoci. Možná budete muset svého partnera či někoho z rodiny nebo přátel ošetřovat, případně i přispět pomocí. Hledáte-li vztah, můžete očekávat mnoho příležitostí k seznamování především v březnu, dubnu, září a prosinci.

ČÍSLO 8

U vás doma zavládne uvolněná atmosféra. Velkou radost a uvolnění vám přinesou vaše koníčky – věnujte jim více svého volného času. Všechny činnosti budete chtít sdílet se svým partnerem, a tím prožijete tyto chvíle ještě hodnotněji. Nejvíce si rodinnou pohodu vychutnáte v březnu, srpnu a v prosinci.

Vztahy, láska:
S partnerem si užijete hodně legrace, bude vás stále příjemně překvapovat svými nápady. A protože dokážete všechno okamžitě zhodnotit, můžete jeho nápady spolu proměnit ve zlato a uspět s nimi. Každopádně přeje tento čas kreativitě, studiu a společným aktivitám. Nejněžnějšími měsíci budou pro vás únor, březen, srpen, listopad a prosinec.

ČÍSLO 9

Vzhledem k tomu, že tento rok může ve vašem životě způsobovat různé nečekané problémy a výdaje, bude dobré, když si vyřídíte pojištění své domácnosti – zvláště proti různým živelním katastrofám. Pokud už ho máte, podívejte se důkladně, jaké náležitosti obsahuje a případně si ho ještě doplňte. Slovo „jistota“ budete v roce 2011 často vyslovovat nebo na ně pomýšlet. Nejvíce se to projeví v září. Rodinnou pohodu a klid si vychutnáte v únoru, červenci a v listopadu.

Vztahy, láska:
Na vztahy vám nezbude příliš mnoho času, což vás poněkud zneklidní. Nic si nevyčítejte, partnerovi vše vysvětlete – pochopí to a bude vám oporou. Nejvíce harmonie si vychutnáte v únoru, červenci a listopadu, vzrušení a vášeň v lednu a červnu.

Autor: archiv BPŽ, KNbr, Klena