Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Numeroskop 2011: Co vás čeká v zaměstnání

Fotografie
3. ledna 2011 | 16:23

Co můžete udělat pro to, abyste letos ve své práci nic nepropásli a vytěžili z nadcházejícího období maximum? Jaký vlastně ten nadcházející rok bude a co vám přinese ve vaší kariéře a jaká bude vaše finanční situace? To vše a mnohem víc se dozvíte z našeho numeroskopu.

Vypočítejte si své životní číslo

Číslo své životní cesty zjistíte jednoduše. Vypočítáte si ho z číslic obsažených ve svém datu narození. (Výpočet: den + měsíc + rok vašeho narození = číslo vaší životní cesty.)

Přiklad: 22. 8. 2007 = 2 + 2 + 8 + 2 + 0 + 0 + 7 = 2 + 1 = 3 = číslo životní cesty pro toto datum je 3.

ČÍSLO 1

Pohotovost a rychlé reakce se vám vyplatí především v práci, kde vše půjde jakoby samo od sebe. To vás povzbudí, protože všechny nápady, kterých budete mít nadbytek, budete moct okamžitě proměnit ve svůj prospěch. Loni jste si v pracovní sféře zvykali na pomalé tempo, v příštím roce se vše uvolní a poběží tryskem. To vás vybičuje k větším výkonům. Je to skvělý čas pro všechny, kteří podnikají nebo pracují tvůrčím způsobem. Systematičnost, trpělivost a vytrvalost už nebudou těmi nejdůležitějšími slovy na vaší cestě za úspěchem. Budou jimi naopak dravost, rychlost, pohotovost, rozhodnost a ochota riskovat. Risk se vám mnohonásobně vyplatí. Budete mít chuť překračovat všechna psaná i nepsaná pravidla a jít svou vlastní cestou. Pro kariéru bude u vás nejdůležitější březen – pak už se jenom „povezete“ a budete sklízet „ovoce“.

ČÍSLO 2

Celkově bude rok 2011 pro vás přínosný, a to i v zaměstnání, kde se vztahy s ostatními zharmonizují a budete se moct lépe soustředit na samotnou práci. Vyniknete především v tvůrčím prostředí, v kreativních činnostech, ale i při častém kontaktu s lidmi, v obchodní sféře, poradenství. Ideální čas pro vaši kariéru bude v únoru, červenci a listopadu – tyto měsíce budou nejúspěšnější. Navíc únor a listopad vás příjemně překvapí i po stránce finanční.

ČÍSLO 3

Pokud máte intelektuální profesi, mělo by se vám dařit jak při studiu, tak i při veškerých duševních činnostech. Zvláště vyniknete v duchovních oborech,
v psaní, astrologii, numerologii, magii, v okultismu. O duchovních tématech můžete stejně dobře psát knížky, jako o nich přednášet. Vaše vyjadřovací
schopnosti budou na vysoké úrovni. Nejdůležitější období pro vaši kariéru a významný finanční přínos přinese hned úvod roku, tedy leden – začnete
nebo dokončíte něco důležitého, co bude hrát roli i v následujícím období a přinese vám velký užitek. Dalším skvělým obdobím jsou srpen a říjen.

Poznejte svůj osud

Konzultujte svoji budoucnost či životní rozhodnutí, pootevřete dveře zdánlivě zavřené! Karty vám také mohou nastínit vývoj věcí budoucích. Získejte poukaz na výklad budoucnosti od zkušených kartářek na webu Sleviště s až 50% slevou.

693596:gallery:true:true

Karty nelžou! Zjistíte, kam se Váš život může ubírat a jak se k tomu nejlépe postavit. Mohou Vám pošeptat třeba i to, co ve Vašem chování je chybné, co Vám do života přitahuje potíže. Mohou být zrcadlem Vašeho životního naladění a jeho budoucích projevů…

ČÍSLO 4

Kariéra a finance budou to nejdůležitější, co vás v roce 2011 zaměstná. Málokdy se vám naskytne tak skvělý čas k postupu – nejvíce to pocítíte v září – přijdou významné příležitosti, a hlavně odměny za vaše úsilí. Leden sice nebude ještě žádná velká sláva, ale zato únor přinese přinejmenším jednu skvělou šanci, kterou pak budete moct po celý rok rozvíjet a využívat právě k onomu postupu v kariéře. Zvláště, pokud hledáte novou práci. Ale i v případě, že máte svou práci jistou a jste se svým místem spokojení. Podobně významné příležitosti můžou přijít ještě v listopadu. Zajímavý pro vaši práci bude také květen, ale současně i velmi hektický, a tak pocítíte více únavy a zodpovědnosti.

ČÍSLO 5

Pracovně dosáhnete nějakého významného bodu, ke kterému jste směřovali. Může, ale nemusí nastat nějaký zvrat ve vaší kariéře. Buď usoudíte, že je čas odejít z dosavadního zaměstnání, nebo se může stát, že bude vaše pracovní pozice ohrožená. Pokud si chcete své místo udržet, dejte si pozor na svou vyřídilku a prudké reakce v lednu, září a v říjnu. Leden a říjen se hodí pro nové vyhlídky, pokud chcete vy sama odejít z práce. Možná ale po čase zjistíte, že jste se unáhlili. Příští rok vám příliš mnoho stability neposkytne, takže při každém důležitém rozhodnutí zvažte všechna pro a proti.

ČÍSLO 6

Na pracovním poli to pocítíte možná nejsilněji. Pokud jste přišli o práci a nepodařilo se vám sehnat jinou, budete mít v nadcházejícím roce vyhlídky
podstatně lepší, a hlavně trvalejší. Nové příležitosti byste neměli moc dlouho zvažovat, protože tyto pracovní šance se dlouho nezdrží. Vyhlídky máte dobré v březnu, a především v červenci. Možná se vrhnete po hlavě do více věcí najednou a pak už se nezastavíte.

ČÍSLO 7

Práce nebude vaší hlavní prioritou, přesto se ale do ní budete těšit. Je to proto, že vztahy na pracovišti budou uvolněné a přátelské. V některých případech i milostné. Možná že díky tomu zapomenete i na své pracovní povinnosti a pak jen těžko najdete pevnou půdu pod nohama. I když dokážete všechno nějak usmlouvat, přece jenom od vás vaši nadřízení budou chtít vidět výsledky. Pamatujte na to, že na trhu práce je zvýšená poptávka a vaše místo může dostat někdo pilnější. Vhodnými měsíci pro vaši kariéru i finance budou únor, červen a listopad.

ČÍSLO 8

Hned na začátku roku začnete velmi pilně, ponoření do své práce, do něčeho, co bude pro vás důležité a přínosné. Už od února ale začnete zjišťovat, že nejenom prací je člověk živ, a v tomto duchu se pak ponese zbytek roku. Snad jenom v květnu znovu propadnete své kariéře naplno – bude to pro vás i vaši finanční situaci velmi příznivé období, takže z něho vytěžte maximum. O peníze a příležitosti uspět se vám postarají šťastné náhody, kterých nebude málo.

ČÍSLO 9

V nadcházejícím roce se vám otevřou pracovní příležitosti, o kterých jste ani nesnila. Na jedné straně budete šťastná, protože konečně najdete pracovní uplatnění podle svých kvalit a potřeb, na straně druhé se přistihnete při tom, že začínáte často řešit obtížné dilema, jak a kterou práci v jedné chvíli upřednostnit. Může se totiž stát, že nebudete stíhat. Pracně budete hledat rovnováhu mezi prací a odpočinkem. Najít si čas pro sebe nebude nic snadného. Možná si občas povzdechnete s otázkou: „Mám to vůbec zapotřebí?“ Věřte, že ano. Čeká vás sice vyčerpávající období, ale nakročíte si velkými kroky k budoucímu úspěchu. Největší odměny za své snahy se dočkáte v dubnu – pokud jde o ocenění i uznání. Jinak bude pracovně významné zejména září.

Autor: archiv BPŽ, Klena, KNbr