Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Numeroskop na rok 2010: Životní číslo 9

Fotografie
20. ledna 2010 | 05:00

Poznejte svou životní cestu! Z číslic obsažených ve svém datu narození si můžete jednoduchým výpočtem zjistit, jak čísla v roce 2010 ovlivní právě váš život, i to, co můžete udělat pro to, abyste z nadcházejícího období vytěžili maximum.

Každý den vám přineseme pro jedno z životních čísel numeroskop na rok 2010, který vám prozradí, co vás čeká ve všech oblastech vašeho života.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 12. 3. 1980 bude mít životní číslo 6 (1+2+3+1+9+8+0=24=2+4=6).

Numeroskop pro životní číslo 1 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 2 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 3 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 4 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 5 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 6 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 7 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 8 naleznete ZDE.

Vaše Motto: Rok, jako je tento, se nemusí opakovat, přinese vám hodně vzrušení, zábavy i společenského vyžití – uvolněte se a bavte se.

V porovnání s ostatními čísly máte opravdu velké štěstí, protože pro vás bude rok 2010 nejsnadnější a měla byste si ho užívat v dobrém rozmaru. Obvykle jste hodně vážná a hloubavá, ale toto období přeje zábavám a hrám, takže své „bádání“ a úvahy o životě ráda přenecháte ostatním a vrhnete se do víru života. Heslem pro letošní rok by mohlo být: „Šedá je teorie, zelený strom života!“. Objevíte nejen nové kontakty, ale i praktické informace. Důležitý pro vás bude internet, svět médií a obchodní záležitosti. Choďte také hodně do společnosti, začněte cestovat, věnujte se tvořivým koníčkům nebo profesi – to vše vás bude letos bavit, nabíjet, a hlavně naplňovat. Budete spokojená a celkově v pohodě.

PENÍZE A KARIÉRA
V práci se moc nepřetrhnete, budete si chtít více užívat a cestovat. Protáhnete si víkendy o pár dní, a ani z dovolené se vám nebude chtít. Nejvytíženější budete v lednu, kdy budete dohánět resty z prosince. Vytížený a fi nančně úspěšný bude květen, kdy dáte spíše přednost kariéře. Finančně by se vám mělo dařit v průběhu celého roku, a to možná tak dobře, že začnete bezhlavě utrácet. Nejlépe uspějete v oblasti médií, v profesích, kde přijdete do častého styku s lidmi, v obchodní sféře nebo reklamě. Také se můžete dobře uplatnit v písemném projevu. V této době asi napíšete nejvíce pracovních, ale i osobních dopisů, e-mailů a SMS. Přitahovat vás bude také svět hudby a umění.

RODINA A VOLNÝ ČAS
V rodině by mělo být letos veselo. Nejenom, že budete mít návštěvy, ale také je velmi pravděpodobné narození dítěte. Utužíte také své vztahy s příbuznými. Ideální budou časté výlety s dětmi (na hrady, do přírody). Snažte se jim přiblížit co nejvíce. Budete chtít stihnout rodinu, kariéru i koníčky, takže byste potřebovala den, který by měl alespoň 35 hodin. Harmonickou atmosféru domova si vychutnáte nejlépe v březnu, v srpnu a v prosinci. Vaše partnerství by mělo být letos pohodové. Na partnerovi jste závislá. Snažte se spolu trávit více času, jděte si zatančit, volejte si, pište si SMS. Učte se cizí jazyky – učení vám půjde samo od sebe, snáze si vše zapamatujete.

VZTAHY A LÁSKA
Máte citlivou a romantickou duši, vztahy berete vážně a duševně splýváte s lidmi z okolí. Dokážete se na ně naladit, ale i přenést své nálady na ně. Důležitá jsou slova pravda, láska, přátelství. V lásce žádáte více, než jste schopná a ochotná dát, jste snílek a idealista a vztahy si barvíte narůžovo. Probuzení pak bývá o to tvrdší. Ale ani vy nejste andílek. I když milujete pravdu a od ostatních ji vyžadujete, umíte se přetvařovat a lhát, Nevěra vám není cizí. V roce 2010 se do vašeho života vrátí někteří lidé z minulosti. Postavte se událostem čelem. Čas pro lásku přijde v únoru, březnu, srpnu a v prosinci. V září si užijete společenských kontaktů, večírků, zábavy, korespondence a diskusí.

ZDRAVÍ A KONDICE
Chraňte si především plíce. Pokud jste si dala novoroční předsevzetí přestat s kouřením, vytrvejte.

RIZIKA
Budete roztržitá a nervózní, protože zatoužíte být všude. V důsledku toho možná naděláte mnoho planých slibů, které nebudete moci dodržet. Také kvůli výřečnosti a přímočarosti můžete někoho urazit. Pokud se vydáte do neznámé uzavřené společnosti, spíše naslouchejte nebo se předem připravte a informujte – mohla byste si udělat ostudu tím, že budete mluvit o věcech, jimž nerozumíte. V důsledku roztržitosti můžete přijít ke ztrátám, proto u sebe nenoste zbytečně mnoho cenností, zvláště chystáte-li se popíjet a bavit se.

Vhodní partneři: Podobně jako sedmičky intuitivně vyhledáváte přítomnost lidí, kteří jsou duchovně vyzrálí a hledají hlubší smysl života – tedy další devítky a pak sedmičky. V tomto roce vás budou silně přitahovat lidé s číslem tři, kteří jsou pro zábavu a večírky přímo stvoření. Ostatně číslo tři je vám blízké i jindy a neměly by být mezi vámi žádné vážnější spory (3x3 = 9). Za jistých okolností se můžete shodnout také se čtyřkou nebo šestkou. Nejkomplikovanější vztahy navážete s jedničkou, pětkou nebo osmičkou.

Nejvýznamnější měsíce: Nejen společensky, ale i fi nančně budou pro vás nejdůležitější rovnou čtyři měsíce, a to březen, květen, ale hlavně září a pak i prosinec. V těchto měsících to bude buď, a nebo. Může se vám dařit, ale i naopak, proto byste měla být ostražitá.

Klíčová slova: OBCHODY, ZÁBAVA, CESTOVÁNÍ, TALENT, ÚSPĚCH.

Autor: Anna Bella Hýblová