Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Numeroskop na 2010: Životní číslo 5

Fotografie
16. ledna 2010 | 05:00

Poznejte svou životní cestu! Z číslic obsažených ve svém datu narození si můžete jednoduchým výpočtem zjistit, jak čísla v roce 2010 ovlivní právě váš život, i to, co můžete udělat pro to, abyste z nadcházejícího období vytěžili maximum.

Každý den vám přineseme numeroskop na rok 2010 pro jedno z životních čísel, který vám prozradí, co vás čeká ve všech oblastech vašeho života.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 12. 3. 1980 bude mít životní číslo 6 (1+2+3+1+9+8+0=24=2+4=6).

Numeroskop pro životní číslo 1 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 2 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 3 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 4 naleznete ZDE.

Vaše motto: Buďte připravená chopit se co nejrychleji vhodných příležitostí ve správnou dobu, štěstí přeje připraveným. Nepropásněte svou šanci, protože byste pak mohla litovat a další by jen tak nemusela přijít.

Loňský rok vám dal pořádně zabrat, především psychicky, a tak v roce 2010 jistě s nadšením uvítáte příznivé změny. Letos se události konečně pohnou kupředu a vy se hned tak nezastavíte. Bude to rok nabitý prací, úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat. Leden bude sice ještě trochu náročný, ale můžete se těšit na to, že už od února se vám zvedne nálada, pocítíte příval sil, a ten vám vydrží prakticky po celý rok. Pokud jste měla nějaké zdravotní komplikace, máte letos šanci na uzdravení. Trochu napjatější však budou vaše vztahy, v nich budete potřebovat více trpělivosti – pak vše zvládnete. Rada: Důvěřujte si. Podstatně by se měla zlepšit i vaše finanční situace.

PENÍZE A KARIÉRA

Kariéra a fi nanční záležitosti budou v tomto roce na prvním místě. Díky velké přizpůsobivosti a sebedůvěře se vám vše podaří. Příležitosti k postupu budete přímo přitahovat. Nejvíce to platí pro povolání „na volné noze“, v uměleckých profesích a pro funkce ve vedoucích pozicích, protože jste rozené šéfky. Vaše kreativita a nezdolný optimismus vám budou otevírat cestu. Jestliže hledáte nové pracovní uplatnění, zabodujete. Nechte si několik „želízek v ohni“. Nejlepší měsíce pro kariéru budou únor, květen, září a pak listopad. Finančně by mohl být zajímavý také červenec. V září investujte čas i peníze do nejpodstatnějších projektů, které máte v plánu realizovat, vyplatí se to do budoucna.

RODINA A VOLNÝ ČAS
Děti a partner jsou pro vás velmi důležitou složkou života. Jste jednička mezi matkami. Čeká vás řada pracovních povinností. Čím více času budete věnovat práci, tím méně vám ho zbude pro rodinu. Starost o domácnost a děti přenechejte partnerovi a snažte se mu vysvětlit, že potřebujete zapracovat na své kariéře. Neberte pomoc jako samozřejmost, protože byste mohla docílit pravého opaku. V obtížnějších měsících by mohly neshody ve vztazích nabrat trhliny a v příštím roce byste se dočkala nepříjemné dohry. Musíte být více trpělivá. Rodině se věnujte v březnu, v červenci a v prosinci, kdy si to budete moci takříkajíc doma „vyžehlit“ a prožít pár klidnějších okamžiků rodinného štěstí.

VZTAHY A LÁSKA
Vztahy a láska jsou vaším hnacím motorem. Vše, co konáte, bývá obvykle motivované touhou milovat a být milovaná. Pro muže jste velmi atraktivní. Milujete celým srdcem. Chcete všechno nebo nic. Pokud vás partner zklame, vaše láska chladne a pak se poohlédnete po někom jiném. Přes krize nebo rozchody se dokážete přenést s hrdostí. Než byste se zabývala minulostí, raději hledíte vpřed. Tento postoj vám pomáhá rychleji vyléčit případné utržené šrámy na duši. Letos vám na vztahy moc času nezbude. I tak se dočkáte zajímavých období, a to v březnu, kdy se objeví noví lidé, dále pak v červnu, a hlavně v červenci, kdy zatoužíte po mužské náruči nejvíce. Také prosinec bude bohatý na city.

ZDRAVÍ A KONDICE
Vaše zdraví se během letošního roku upevní. I náročné úkoly zvládnete díky zvýšenému množství sil a zdravé sebedůvěře. Psychicky vás podpoří váš smysl pro humor a nadhled, najděte si vedle povinností i čas na zábavu. V náročnějších měsících raději odpočívejte a dodržujte zdravou životosprávu.

RIZIKA

Nejnáročnější bude leden. Po fyzické stránce budete unavenější. V následujících měsících dobře „nastartujete“, abyste zvládla i další vyčerpávající měsíce – srpen a říjen. Uberte ze svých nároků a nechte věcem volný průběh. Až se překlenete přes toto období, budete moci opět přidat plyn.

Vhodní partneři: Vaší romantické a současně i velmi dobrodružné povaze bude nejlépe vyhovovat družná a optimistická trojka, se kterou si užijete hodně upřímné legrace, nespoutané vášně i nezapomenutelného dobrodružství. Lidé pod vlivem čísla tři totiž nikdy nezkazí žádnou zábavu a jsou připravení prožít s vámi každé nové dobrodružství naplno. Další vhodné a uspokojivé spojení můžete nalézt s druhou pětkou. Velké pochopení a toleranci najdete také u velmi citlivé a vnímavé dvojky a šestky, které vám vždy rády vyjdou vstříc a podpoří vás, když to budete potřebovat. I v těch nejtěžších chvílích.

Nejvýznamnější měsíce: Pro váš kariérní vzestup a fi nance budou klíčové červenec a září. Pro citový a rodinný život pak červen a červenec.

 


Autor: Anna Bella Hýblová