Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Numeroskop na rok 2010: Poznejte svou životní cestu!

Fotografie
12. ledna 2010 | 05:00

Z číslic obsažených ve svém datu narození si můžete jednoduchým výpočtem
zjistit, jak čísla v roce 2010 ovlivní právě váš život, i to, co můžete udělat
pro to, abyste z nadcházejícího období vytěžila maximum.

Každý den vám přineseme numeroskop na rok 2010 pro jedno z životních čísel, který vám prozradí, co vás čeká ve všech oblastech vašeho života.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 12. 3. 1980 bude mít životní číslo 6 (1+2+3+1+9+8+0=24=2+4=6).

Co nám přinese rok 2010 ve světovém měřítku?
I přes veškeré problémy, které se můžou objevit v důsledku ekonomické krize, bude převládat optimistický postoj vlád, obchodní kontakty a snaha o vzájemnou fi nanční podporu. V prvních měsících roku se však objeví vážné hrozby, například epidemie, nedodržování dohodnutých smluv, diplomatické přestřelky. Velkým oříškem bude také pro vlády světových hráčů odvrácení jaderného nebezpečí ze strany některých nezodpovědných režimů. Celkově by se však mělo lidstvo přes tyto problémy přenést, protože rok 2010 bude z numerologického hlediska rokem optimistického pohledu na život, zábavy, her, nových kontaktů, komunikace, výpočetní techniky, obchodů a médií. Dají se očekávat velké mediální skandály, rozvoj internetu a všeho, co souvisí s šířením informací, s dopravou a pohybem. Výrazné oživení se dotkne i kulturního života, a to především v zábavním průmyslu. Lidé s jednotlivými životními čísly však budou řešit vzniklé problémy odlišně, každý podle své přirozenosti a podle toho, jak zabarví čísla běh právě jejich života.

ŽIVOTNÍ ČÍSLO JEDNA

Vaše Motto: Práce, práce a zase práce. Abyste z toho vyšla se zdravou kůží a taky zdravým rozumem, naučte se více odpočívat a sledovat potřeby svého těla.

Jednou větou: Rok 2010 je pro vás rokem práce, tvrdé dřiny a odříkání, ale také základem pro úspěch v budoucích letech. Počítejte však s tím, že to, co vám v předchozím roce šlo samo od sebe, vás bude letos stát dvojnásobné úsilí. Objeví se průtahy a nečekané překážky, vaše úsilí bude mařit mnoho okolností, na které jednoduše nebudete mít vliv. To vše vás bude stát mnoho fyzických i psychických sil. Často budete přepracovaná, můžou se objevit i zdravotní potíže, krátce řečeno nebude to zrovna procházka růžovou zahradou. Díky vaší povaze však toto období zvládnete lépe než jiná čísla, která jindy procházejí něčím podobným. Vy jste od přírody bojovnice, takže se se vším dokážete snadněji vypořádat a proti jiným číslům máte také více energie a silné regenerační schopnosti, takže nějaký ten úbytek sil vás hned tak neporazí. Když zvládnete výkyvy nálad a uděláte si častější pauzy na krátký odpočinek, síly zase naberete a můžete se pustit do práce.

PENÍZE A KARIÉRA
Nejčastěji skloňovaným slovem bude pro vás bude slovo práce. Naštěstí jste podnikavá a dovedete zabrat. V tomto roce budou pro vás otázky financí hrát důležitou roli, můžete to ale přehnat s prací a dočkat se kolapsu. Zvyšte i péči o vlastní tělo a duši. Možná vám bude dělat problémy zvyknout si na systematičnost a trpělivost, bez kterých se neobejdete. Máte vrozenou netrpělivost a při prvních problémech volíte jiné cesty než ty, které vám přinášejí nepříjemnosti. Uvědomte si, že pokud problémy odsunete, vrátí se k vám s ještě větší intenzitou. Těžko si budete zvykat na určitá pravidla, která budou odlišná od těch vašich. Pro pracovní záležitosti bude nejdůležitější září, pro finance duben a listopad.

RODINA A VOLNÝ ČAS
V rodinných otázkách jste generál a platí ve vztahu s partnerem i v otázkách výchovy nebo chodu domácnosti. Citlivější děti vás poslechnou, protože máte vrozenou autoritu, můžou však při tom vnitřně trpět. Kurážnější povahy se vám dříve nebo později vzepřou a pak nastávají konflikty. Je-li váš partner tolerantní, máte vyhráno a všechno zvládáte s přehledem, rodinu i práci. V roce 2010 to bude platit dvojnásob. Bez pomoci partnera, příbuzných, chůvy nebo najaté hospodyně se jen stěží obejdete, ať už půjde o v domácnost, hlídání dětí, či dokonce ošetřování vaší maličkosti, pokud onemocníte. Pohodovou atmosféru v rodině si budete moci nejlépe vychutnat v únoru, červenci a v listopadu.

VZTAHY A LÁSKA
Vaše vztahy bývají velmi vášnivé, důležitou roli v nich hraje sex, ale také žárlivost. Tím, kdo udává tempo, jste vy. Z každého svazujícího vztahu prcháte. Potřebujete nové podněty, jinak se rychle znudíte. Pro manželství nebo dlouhodobý vztah s vámi mají větší šanci na úspěch trpělivé a vytrvalé typy mužů. Velice si ceníte přátelství, a právě kvalitní přátelské vztahy nabudou v tomto roce na důležitosti, často si budete říkat ono známé: V nouzi poznáš přítele. Spolehlivost vašich přátel a partnerů bude pro vás klíčová. Snažte se své vztahy v tomto roce upevnit, pro nezadané nebo zklamané v lásce přijde vhodné období k seznamování v lednu, v únoru, v červenci a v listopadu. Zdraví byste měla v tomto roce dát vedle práce na první místo. Nepodceňujte známky únavy nebo začínající nemoci, nyní budete ohrožená více než v jiných letech. I banální onemocnění by vám mohlo v případě zanedbání způsobit komplikace. Pokud to bude nutné, vyhledejte lékařskou pomoc a v případě psychických problémů i nějakou poradnu. Prospěje vám kontakt s vodním živlem (plavání, koupele...), voda z vás do určité míry odplaví stres.

RIZIKA
Kromě zdravotních potíží a častější únavy vám můžou znepříjemňovat život různé překážky a vyřizování nezáživných nezbytností, každodenních banalit.

Vhodní partneři: Nejlepší spojení v tomto roce dosáhnete se čtyřkou, která vám vnese do života řád a jistotu. Pomůže vám řešit některé praktické záležitost. Obklopte se lidmi s životním číslem dvě nebo šest – jsou citliví a vnímaví vůči problémům druhých a mají ochotu pomáhat, budete to potřebovat víc než kdy jindy. Povzbuzení hledejte u veselé trojky. S další jedničkou můžete očekávat konflikty, podobně jako s osmičkou. Spojení s pětkou vás může v tomto roce zneklidňovat a vyvádět z míry. Kontakty se sedmičkou nebo devítkou ve vás můžou vyvolávat určité pochybnosti o sobě a pocity nejistoty.

Nejvýznamnější měsíce: Pracovně bude pro vás klíčové září, můžete sehnat novou práci a vyřídit spoustu důležitých záležitostí. Připravte se na to, že velmi dobrý čas pro zlepšení vaší finanční situace nastane s největší pravděpodobností v dubnu a listopadu.

Další čísla numeroskopu budou zveřejněny v příštích dnech.

Autor: Anna Bella Hýblová