Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Numeroskop: Co vás čeká v únoru 2010?

Fotografie
6. února 2010 | 14:12

Na co se v únoru můžete těšit? Vše vyčtete v našem numeroskopu. Své životní číslo si spočítáte z data narození. Pokud jste se narodila 7. 8. 1979, pak je vaše životní číslo 5. (7+8+1+9+7+9=41=4+1=5). Bude pro vás poslední zimní měsíc úspěšný?

1

V únoru se přihlásí ke slovu záležitosti, které začaly v prosinci – nejvíce se to bude týkat citů, společenského života nebo uměleckých zájmů. Pokud proběhly ve vašich vztazích v lednu nějaké přeháňky, tento měsíc znovu snáze naleznete společnou řeč. Jestliže jste během prosince potkala někoho zajímavého, ale zatím mezi vámi probleskly jenom malé jiskřičky, pak v únoru počítejte s tím, že vám vstoupí do života znovu, aby zažehl pořádný požár. Vzroste nejenom vaše přitažlivost, ale také chuť se více objevovat ve společnosti. Využijte toho!


2

Vaše přítelkyně nebo úplně cizí žena může způsobit v tomto měsíci ve vaší duši pořádný zmatek a pocity žárlivosti. Budete se kolem sebe dívat s velkou podezíravostí a s myšlenkami na to, že jen tak něco provinilcům nedarujete. Možná začnete prohledávat svému miláčkovi kapsy, odposlouchávat jeho hovory, nebo ho dokonce tajně sledovat, ale ať už zjistíte cokoli, na klidu vám to rozhodně nepřidá. Položte si otázku, jestli vám to za ty nervy stojí. Možná máte jenom bujnou fantazii a vnímáte citlivěji věci, které jindy klidně přehlížíte – ale hlavně, jež za to opravdu nestojí.


3

Hledáte-li práci, budete v únoru mile překvapená – objeví se více možností, které vás zaujmou, lépe se vám bude vyjednávat při pohovoru nebo vás přímo zaskočí nabídka výborné práce od člověka, od kterého byste to nečekala. Jste-li se svou dosavadní kariérou spokojená, můžete být spokojená ještě více, protože snáze prosadíte své schopnosti, zviditelníte se a upevníte si postavení mezi kolegy. Dočkáte se také významnějších příjmů, na něž delší dobu čekáte, a díky tomu se vám zvedne životní úroveň. Můžete si doslova sáhnout na „svůj sen“.


4

V této době budete náchylnější k depresím, ale i fyzickým onemocněním, bude tedy třeba častější odpočinek, relaxace a uvolnění – prospějí vám osvěžující koupele, masáže, dechová cvičení, jóga. Pijte uklidňující bylinné čaje. Snažte se najít vnitřní zdroje sama v sobě. Bude to sice těžké, ale nezbytné. I když vám bude připadat únor náročný, můžete z něho „vyjít“ díky všem zkušenostem mnohem silnější, než si nyní myslíte. Se svými starostmi se svěřte raději svému deníku nebo psychologovi, rozhodně je ale neventilujte před každým, koho potkáte.


5

Únorové události vám prospějí ve všech ohledech. Budete ráznější, odhodlanější i sebevědomější, ale nebuďte zbrklá – vyplatí se vám zvážit každou možnost. Proto než nějakou nabídku rázně odmítnete, nebo naopak zbrkle přijmete, zvažte pečlivě všechna pro a proti. Jestliže jste přesvědčená, že nějaký projekt, vztah, přátelství, práce či investice „stojí za to“, pak se do nich můžete dát s vírou na úspěch. Při rozhodování se řiďte zdravým selským rozumem. Zdravotně na tom budete skvěle, energie vám bude dokonce přebývat, takže se vrhněte častěji na cvičení a sport.


6

Během února se zřejmě ocitnete často v roli usmiřujícího. Všechny nepravosti v okolí vám budou lidé svěřovat a vám se podaří je dát dohromady, ale počítejte s tím, že se od vás bude vyžadovat pozornost a pochopení kdykoliv a za všech okolností. Takže pro sebe a své záležitosti si budete muset udělat čas jindy. Nejvíce byste měla zpozornět ve vztahu ke svým dětem, budou potřebovat vaši radu a možná i pomoc, zvláště pokud jde o jejich školní záležitosti. Při případném výběru střední školy se řiďte spíše jejich touhami než tím, co byste z nich chtěla mít vy.


7

V okolí zaregistrujete mnoho novot a vaším úkolem bude se jim hbitě přizpůsobit. Vaše mysl ožije a spolu s ní i vztahy, budete hravější, nápaditější a bude radost být ve vaší blízkosti. Klíčovými slovy se stanou smysl pro humor, tvořivost a kontakty. Můžete si doma uspořádat večírek, na který pozvete své známé a oživíte vzpomínky, nebo přijmete jejich pozvání na různé akce. Odolejte ale pokušení předvádět se, vychloubat a popichovat druhé. Zvláště před lidmi, na nichž vám záleží, se vyjadřujte s vědomím, že vás budou posuzovat i podle vašich slov.


8

Máte ideální příležitost vyřídit některé své záležitosti, na které vám jindy nezbývá mnoho času. Budete trpělivější, odhodlanější a taky vytrvalejší, takže se vám podaří dotáhnout věci do konce. Akční období vám vyhovuje, šetřete ale svou energií i časem a zacilte je pouze na to, co je důležité. Jestliže vše zvládnete, pocítíte velkou úlevu, vnitřní uspokojení a určitý pocit jistoty, jenž je pro vás velmi důležitý. V této době bude také dobré nastolit zdravější životosprávu, pravidelný rytmus dne, vyváženější jídelníček, pravidelné cvičení a spaní.

 


 

9

Čeká vás pravděpodobně cestování – za prací, za láskou nebo jen tak pro zábavu a uvolnění. Jestliže se rozhodnete pro zimní dovolenou, měla by proběhnout v dobrém rozmaru, jen si dejte pozor na úrazy při zimních sportech a za volantem. Pokud jde o práci, budete se muset rozhodovat rychleji a prokázat značnou flexibilitu – i časovou. Ve vztazích se dají očekávat nějaké změny, možná si častěji „dupnete“, pocítíte touhu po „zakázaném ovoci“ a po svobodě a také se rychleji zamilujete. Příležitosti k seznámení a nějakému tomu flirtu budete mít v únoru víc než dost.

Autor: Anna Bella Hýblová, duš