Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Numeroskop na rok 2010: Životní číslo 2

Fotografie
13. ledna 2010 | 10:12

Poznejte svou životní cestu! Z číslic obsažených ve svém datu narození si můžete jednoduchým výpočtem zjistit, jak čísla v roce 2010 ovlivní právě váš život, i to, co můžete udělat pro to, abyste z nadcházejícího období vytěžili maximum.

Každý den vám přineseme numeroskop na rok 2010 pro jedno z životních čísel, který vám prozradí, co vás čeká ve všech oblastech vašeho života.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 12. 3. 1980 bude mít životní číslo 6 (1+2+3+1+9+8+0=24=2+4=6).

Numeroskop pro životní číslo 1 naleznete ZDE.

ŽIVOTNÍ ČÍSLO DVA

Vaše Motto:
Přizpůsobivost a optimistický pohled na život budou klíčem k vašemu štěstí v roce 2010. Lépe se vyrovnáte se změnami, které můžou ve vašem životě nastat, a ještě si při tom užijete nějaké to dobrodružství.

Předchozí rok vás možná naučil disciplíně, zato rok 2010 bude odlišný. Dosavadní styl života bude vystavený proměnlivým okolnostem. To, co některá čísla ve svém životě vítají, vás bude v první polovině roku zneklidňovat. Budete mít pocit, že se nemůžete spolehnout na nikoho a na nic. Některé změny se budou týkat vztahů, a to vy vždycky těžce nesete, protože jste na svých partnerských svazcích závislejší než ostatní. Většina změn bude k lepšímu. Po čase zjistíte, že vám „rostou křídla“, a budete si je chtít vyzkoušet. Začnete toužit po cestování a užívat si svobodnějšího životního stylu, zvláště v září, kdy vám vše konečně dojde a vy poznáte, že tento způsob života má něco do sebe. Letošní rok bude rokem proměnlivých citů, cestování a změn.

PENÍZE A KARIÉRA
Nepatříte k lidem, pro které by byla kariéra tím hlavním, a je pravděpodobné, že dáváte přednost práci doma. Hlavním důvodem, pro který jste ochotná najít si vedlejší zaměstnání, jsou peníze, které jsou pro vás prostředkem, jak zajistit co nejlépe domov. Často volíte partnerství s muži, kteří jsou fi nančně zajištění. Dáváte přednost stabilním zaměstnáním. Letos vás však události kolem strhnou natolik, že o nějaké změně začnete uvažovat. Přizpůsobte se měnícím se okolnostem raději sama. Pokud uzrál čas na změnu zaměstnání, neotálejte a přijímejte možné nabídky. V tomto směru bude zajímavé září. Ideální čas pro kariéru bude v březnu a v prosinci.

RODINA A VOLNÝ ČAS
Rodinné hnízdečko, děti a starost o ně i o partnera jsou pro vás na prvním místě. Je možné, že si mateřskou dovolenou vychutnáváte mnohem déle než jiné matky, věnujete se ve zvýšené míře domácím pracím, vaření, či dokonce pracujete doma, abyste si mohla rozvrhnout čas podle potřeb rodiny. V roce 2010 vám bude vaše hnízdečko možná často připadat spíše jako přestupní stanice než útulný a harmonický domov. Může v něm zavládnout zmatek, vyloučené není ani stěhování. Leden, září a říjen budou klíčové měsíce pro váš rodinný život, v lednu a říjnu si užívejte domácího štěstí a pohody, v září přijdou do vašich rodinných vztahů nějaké přeháňky, jsou možné změny či stěhování.

LÁSKA A VZTAHY
Láska a vztahy s ostatními jsou pro váš život nezbytností. Pokud nemáte vedle sebe partnera, velmi trpíte. Patříte k ženám, které jsou na svých mužích závislé, a jste nadmíru žárlivá. V roce 2010 projdou vaše vztahy změnami. V první polovině roku se budete cítit velmi nejistě (především v únoru a dubnu). Pak zjistíte, že vám větší svoboda ve vztazích začíná vyhovovat. Ideální čas k seznamování budete mít v lednu, v červnu, v září a v říjnu. Září přinese nějaký románek, který bude velmi vášnivý. Je pro vás dobré si uvědomit, že vztahy v tomto roce budou nejisté, značně bouřlivé, s častými žárlivými scénami a následným usmiřováním. Vášně budou hrát prim a vy je budete jen stěží ovládat.

ZDRAVÍ A KONDICE
V této době bude pro vás důležité pravidelné cvičení a sportování. Dodržujte pitný režim, vaše tělo bude rychleji dehydrované, obzvláště v letních měsících. Pro osoby s onemocněním srdce to může být náročnější čas. Pokud je to váš případ, vyhněte se raději fyzicky i psychicky náročným činnostem i dlouhému pobytu na slunci, a to především v září.

RIZIKA
Pozor na cestách, při sportu a za volantem, hrozí vám častější úrazy. Jestliže budete lpět na starých poměrech, nejenom že budete psychicky trpět, ale také vám bude déle trvat, než se vyrovnáte s důsledky změn – tím můžete ztratit mnoho času i příležitostí.

Vhodní partneři:
Ideální je pro vás vztah s další dvojkou a šestkou, protože jsou podobně citlivé a vnímavé jako vy a mají zvýšenou potřebu lásky. Proto si můžete dát vzájemně mnoho. Navíc mezi vámi nebude docházet k vážnějším sporům, tato dvě čísla jsou nejklidnější a umějí nejvíce uhlazovat spory mezi druhými. Také vztah s trojkou pro vás bude velmi vhodný, má jiskru a vtip, takže u ní najdete povzbuzení a inspiraci. Vedle sedmičky nebo devítky budete vážnější a možná utrápenější, tato dvě čísla jsou vysoce duchovní a neustále vše analyzují.

Nejvýznamnější měsíce:
Všechny proměnlivé vlivy tohoto roku se ještě znásobí, a to v měsíci září, který pro vás bude v tomto směru nejdůležitější. Dalším významným měsícem pro vás bude hlavně červen, a to především po stránce citové.

Klíčová slova: ZMĚNA, POHYB, CESTOVÁNÍ, PŘIZPŮSOBIVOST, SVOBODA.

Další čísla numeroskopu budou zveřejněna v příštích dnech.

Autor: Anna Bella Hýblová