Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Numeroskop na 2010: Životní číslo 4

Fotografie
15. ledna 2010 | 05:00

Poznejte svou životní cestu! Z číslic obsažených ve svém datu narození si můžete jednoduchým výpočtem zjistit, jak čísla v roce 2010 ovlivní právě váš život, i to, co můžete udělat pro to, abyste z nadcházejícího období vytěžili maximum.

Každý den vám přineseme numeroskop na rok 2010 pro jedno z životních čísel, který vám prozradí, co vás čeká ve všech oblastech vašeho života.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 12. 3. 1980 bude mít životní číslo 6 (1+2+3+1+9+8+0=24=2+4=6).

Numeroskop pro životní číslo 1 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 2 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 3 naleznete ZDE.

Vaše motto:
Využijte toto období k zastavení a nalezení sama sebe. Vnímejte intuitivní postřehy, může v nich být skrytý klíč k vašemu vývoji. Uvědomte si, v čem je vaše síla, začnete vnímat události roku jinak a zjistíte, že všechno zlé je k něčemu dobré. Za pár let zjistíte, že to byl důležitý mezník ve vašem životě – v tom dobrém slova smyslu.

Všechny události, které se ve vašem životě přihodí, vás budou směrovat k jedinému – k odstranění každodenního shonu. Rok 2010 je pro vás příležitostí k přemýšlení o svém životě, k sebezkoumání, k utřídění hodnot, ke studiu a k meditacím. Loňský rok bohatý na vztahy vás možná trochu namlsal a ukolébal. Ten letošní vás z milostného snění probere a ukáže vám, že ne vše je ve vašich vztazích tak růžové, jak jste si myslela nebo jak byste si přála. Bude citově nesmírně náročný, odhodíte růžové brýle a začnete hledat na vašich svazcích chyby, které vám jindy nevadí.

PENÍZE A KARIÉRA
V práci budete kritická k chybám druhých a žárlit na cizí úspěchy. I když to bude těžké, snažte se krotit emoce, jinak vás strhnou do víru depresí a pochybností sama o sobě. Zesílí vaše intuice, vnímavost a vy nepatříte k číslům, která by si problémy nepřipouštěla. Určitou jistotu a uspokojení nacházíte v práci. Budete se muset vyrovnat se změnami, které se hluboce dotknout vás, vašich kolegů, přátel, partnera nebo rodiny. Můžete ztratit práci nebo sama začnete hledat novou, protože vám současná situace bude připadat neúnosná, ale zjistíte, že podobné poměry panují i jinde. Proto vám bude trvat delší dobu, než zjistíte, co vlastně od života chcete a jaká práce by se vám líbila.

RODINA A VOLNÝ ČAS
V rodinných vztazích jste spolehlivá a věrná. Partner má ve vás oporu, ale i vy ji hledáte. V případě stresu vás můžou potrápit žaludeční problémy, což bude platit v roce 2010 víc než v jiných letech. Změny se budou týkat rodinného života. Možná budete někoho ošetřovat nebo dospělé děti opustí hnízdo. Pokud se vyskytnou problémy týkající se školy, mějte pro děti pochopení. Začnete hlasitěji kritizovat partnera a potrvá vám, než si uvědomíte, že se chová stejně a že se mění jen váš přístup. V partnerství zvažte, jestli vaše tolerance má únosné hranice. Smyslem bude spoléhat se na sebe. Rodinné vztahy budou nejharmoničtější v dubnu a v srpnu, naopak nejvíce se zapotíte v únoru a v září.

VZTAHY A LÁSKA
Vaše vztahy s ostatními řídí rozum, zvažujete pro a proti a pak se rozhodujete, jestli má smysl ve vztahu setrvávat. Pokud si odpovíte na všechny otázky záporně, jste schopná vztah ukončit a nikdy se k němu nevracet. Těmto tématům se budete v roce 2010 věnovat nejvíce. Je to pro vás nejlepší řešení, protože vás to chrání před zklamáním a bolestí. Váš pragmatický přístup k životu se může někomu zdát pro milostný život problematický, protože lidé v lásce nekalkulují – jdou za hlasem srdce. Vy jdete za hlasem rozumu. Vaše citovost vzroste a dáte častěji i na intuici. Spolehněte se na ni v dubnu, v červenci a srpnu, kdy vám bude ve vztazích přát štěstí, zapomenete o lásce přemýšlet a budete ji prožívat.

ZDRAVÍ A KONDICE
Žádné jiné číslo není tak náchylné k onemocněním a virózám. Nejcitlivějšími místy jsou břicho, žaludek, střeva. Rada: pijte bylinné čaje, omezte kávu, cigarety a alkohol, které vám škodí více než ostatním. Potrápí vás psychika, prospějí vám všechny uvolňovací techniky. Velké psychické uvolnění přinese také zahrádkaření a kontakt se zemským živlem.

RIZIKA
Nejnáročnějšími měsíci budou únor, září a listopad. Okolnosti vás budou táhnout instinktivně do ústraní. Je třeba, abyste tyto nálady dokázala vyvážit něčím, co odlehčí vaše myšlenky. Připravte se na depresivní měsíce po všech stránkách.

Vhodní partneři: Obecně je pro vás vhodné spojení s dalšími sudými čísly dvě, šest a osm. Dvojka a šestka vás snáze pochopí a podpoří vás, osmičku naopak podporujete vy svým úsilím a pak zpětně přijímáte finanční výhody a snadnější cestu k úspěchu, kterou vám otevírá. S lichými čísly toho nemíváte moc společného, snad jenom trojka vás může přitahovat svou lehkostí a bezstarostností, kterou jí závidíte. V roce 2010 vás ale může facinovat i sedmička, se kterou najdete duchovní spříznění, ať už v přímém kontaktu, nebo i na dálku.

Nejvýznamnější měsíce: Pracovně bude nejzajímavější červen a říjen, kdy nejlépe prosadíte své schopnosti. Sháníteli práci, pak právě v těchto měsících máte největší šanci uspět. Významné bude září, protože tehdy se projeví atmosféra celého roku nejsilněji – tedy vše, co je psáno v úvodu.

Autor: Anna Bella Hýblová