Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Numeroskop na rok 2010: Životní číslo 8

Fotografie
19. ledna 2010 | 05:10

Poznejte svou životní cestu! Z číslic obsažených ve svém datu narození si můžete jednoduchým výpočtem zjistit, jak čísla v roce 2010 ovlivní právě váš život, i to, co můžete udělat pro to, abyste z nadcházejícího období vytěžili maximum.

Každý den vám přineseme pro jedno z životních čísel numeroskop na rok 2010, který vám prozradí, co vás čeká ve všech oblastech vašeho života.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 12. 3. 1980 bude mít životní číslo 6 (1+2+3+1+9+8+0=24=2+4=6).

Numeroskop pro životní číslo 1 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 2 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 3 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 4 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 5 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 6 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 7 naleznete ZDE.

Vaše motto: Své nebetyčné ambice na nějaký čas uložte k ledu a věnujte se vztahům, partnerovi, přátelům. Jde o rok spolupráce, pokud budete chtít hrát „sólo“, můžete pohořet.

Na rozdíl od předchozího aktivního roku se v tom následujícím budete tak trochu nudit. Zatímco ostatní lidé kolem vás si takové klidnější období přejí a touží po něm, vy máte na rozdíl od nich jiná měřítka a o dost vyšší nároky, jste akčnější a nerada zahálíte, takže vám zpočátku roku možná bude chvíli trvat, než si zvyknete na klidnější tempo. Pak to ale pomalu přijde a vy si začnete konečně libovat a pořádně užívat, protože zjistíte, že se můžete ve zvýšené míře věnovat svým, dosud trochu zanedbávaným vztahům. Vztahy, city a různé známosti budou v roce 2010 převažovat nad vším ostatním, tak se na to připravte.

PENÍZE A KARIÉRA
Tato slova ve svém životě skloňujete nejčastěji. Mnohé ženy s tímto číslem dávají kariéře přednost před rodinou, odkládají rodičovství nebo mají jedináčky. Umějí získat bohatství, ať už prostřednictvím kariéry, sňatku, či známostí. Zaměstnání v nadcházejícím roce ustoupí trochu do pozadí, aby uvolnilo místo vztahům. Lépe se prosadíte díky spolupráci a dobrým vztahům, sólové akce mnoho prostoru nedostanou. V tom případě, že neudržíte na uzdě své negativní projevy, jako jsou netrpělivost, bezohlednost, sobectví, žárlivost a neústupnost, odrazí se to na vašich vztazích, které se tím můžou vyhrotit. Proto si své pracovní, obchodní, ale i osobní svazky hýčkejte.

RODINA  A VOLNÝ ČAS
Domov je pro vás pevností, kam pouštíte jen málokoho, a je to jediné místo, kde se dokážete uvolnit. A není taky divu, když většinu času trávíte v práci a ve společnosti. Doma můžete dát průchod své přirozenosti. Rodina si vás ale moc neužije, přesto jste pro ni nepostradatelná. V roce 2010 byste měla dětem i partnerovi věnovat více času. Rok 2010 bude ve znamení zvýšené citlivosti, vnímavosti a vztahů, a to se pochopitelně promítne i do vašich rodinných poměrů. Zřejmě budete častěji navštěvovat či hostit příbuzné, pořádat posezení s přáteli u vás doma, váš příbytek se otevře druhým více než v jiných obdobích. Nejvíce si rodinnou pohodu vychutnáte v dubnu a září.

VZTAHY A LÁSKA
Vztahy prožíváte velmi intenzivně. Záležitosti na „jednu noc“ odmítáte. Jen stěží se citově otevíráte. Případné rozchody vás hluboce poznamenávají. Ve vašich vztazích hraje důležitou roli čas, namlouvání bývá zdlouhavé, a ne každý muž má trpělivost. Také se stává, že kalkulujete, takže si vybíráte muže společensky a existenčně zajištěné. Na partnerovi či obecně na mužské přítomnosti se stanete závislejší. Nejzajímavějšími měsíci budou březen, duben, září a prosinec. Budete mít mnoho příležitostí k seznámení s novými lidmi a vztahy budou harmoničtější a romantičtější. Podobné oživení jako v osobní sféře můžete očekávat i v práci, lépe vyjdete s kolegy a nadřízenými.

ZDRAVÍ A KONDICE
S energií šetřete, nebudete jí mít nazbyt, čerpejte ji v přírodě a v činnostech, jež vás „nabíjejí“. Hudba a kontakty s druhými vás vysloveně povzbudí, zvláště když se budete pohybovat mezi lidmi, kteří jsou nekonfliktní a inspirativní.

RIZIKA
Všechny milostné záležitosti vám dají psychicky pořádně zabrat, takže budete občas pociťovat zvýšenou nervozitu, nespavost a celkovou psychickou labilitu. Jako číslo vysloveně materialistické a realisticky založené budete chvílemi vyvedená z míry a některé věci nebudete schopná rozumově zdůvodnit, což je ale přirozené. Věřte, že jsou „věci mezi nebem a zemí“, na které rozum často nestačí.

Vhodní partneři: Pokud jde o pracovní vztahy, nejlépe se vám spolupracuje s číslem čtyři, díky jehož píli snadněji dosáhnete cíle. Také číslo šest nebo dvě vám může za jistých okolností vyhovovat, ale zřejmě vás bude často zneklidňovat jeho závislost a přecitlivělost. Inspirativní vztah očekávejte s trojkou, která je kompatibilní se všemi čísly a má úžasný smysl pro humor.

Rada: Vyhýbejte se vážným typům, jako jste vy sama. Spojení s podobnými autoritami může přinést časté napětí a konflikty. Z těchto důvodů může být sporné spojení s jedničkou, pětkou a další osmičkou.

Nejvýznamnější měsíce: Číslo osm je zaměřené na kariéru, finance a společenský život. Z tohoto hlediska nebude rok patřit k nejzajímavějším, všímejte si příležitostí, které se vám naskytnou v červnu – ten bude finančně i společensky nejvýznamnější. Září bude klíčové pro citový život.

Klíčová slova: CITLIVOST, SPOLUPRÁCE, POCHOPENÍ, VZTAHY, LÁSKA.

Autor: Anna Bella Hýblová