Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hledat si partnera podle znamení? Podle astroložky to není dobrý nápad

Je rozumné nebo naopak pošetilé omezit si výběr protějšku pouze na určitá znamení?
28. října 2013 | 07:00
Prezentace klienta |

Zkoušeli jste si někdy hledat partnera podle horoskopu? Určitě vás to alespoň napadlo. Je to ale skutečně dobrý nápad? A na co si dát pozor? Poradí nám astroložka!

Seznamka podle znamení?

Když vykládám karty, často se setkávám s lidmi, kteří mají problémy s láskou a nemohou si najít vhodného partnera. Je to logické, vždyť láska nám ze všech věcí v životě umí připravit snad největší trápení a každá dobrá rada je proto drahá. Velmi často potkávám lidí, kteří hledají jak mohou, například přes různé internetové či novinové seznamky. A jeden z jejich nejčastějších požadavků na partnera je: „Hledám Býka nebo Kozoroha...“, „Hledám Raka...“ a podobně. Jasně, některá znamení si zkrátka rozumí lépe než jiná. Ale může fungovat hledání lásky tímto způsobem? Je rozumné nebo naopak pošetilé omezit si výběr protějšku pouze na určitá znamení? Pojďme se na to podívat!

Zkušenostmi se učíme

Každý z nás má v lásce své negativní zkušenosti. Jistě jste za svůj život poznali celou řadu bývalých nebo potenciálních protějšků, se kterými to z nějaké příčiny neklaplo. Pak obvykle následuje zamyšlení, kde se stala chyba a mnohdy přijdeme na to, že jsme se k sobě zkrátka nehodili, protože naše znamení mají příliš rozdílné vlastnosti.

Horoskop
Autor: Shutterstock.com
Například vztah Blížence a Býka se typicky rozpadne kvůli tomu, že Blíženec má spoustu zájmů, přátel a touží po neustálé změně, zatímco Býk preferuje stabilitu a usedlý život – což je velmi těžké skloubit.

Po několika podobných negativních zkušenostech si pak přečteme, že k našemu znamení se nejvíc hodí jedno nebo dvě další (například k Blíženci se hodí Vodnář a Váhy a k Býkovi Kozoroh nebo Panna) a nápad je na světě. Proč si zkrátka nepodat seznamovací inzerát a nehledat přesně podle znamení? Vyhnuli bychom se tím přece tolika zklamáním!

Horoskop
Autor: Shutterstock.com

Vztahy jsou jedno velké překvapení!

Jenomže můj názor, který jsem získala na základě zkušeností s mnoha lidmi, je, že tento postup zkrátka jaksi nefunguje, jakkoliv by byl logický! Na to, aby vztah fungoval, totiž nestačí aby byli ti dva dokonale kompatibilní, ale musí být mezi nimi i určitý náboj a jiskra. A tu nelze vytvořit na základě horoskopu – je to překvapení osudu!

Je dobré podívat se, s jakým znamením si máte v úmyslu začít, ale nelze to brát jako neměnný předpoklad úspěchu nebo neúspěchu – pouze jako takové doporučení nebo naopak varování.

Horoskop
Autor: Shutterstock.com
Vztah totiž není pouze o znameních, ale o dvou jednotlivcích, z nichž každý je jedinečný – každý z nás má totiž jiné přesné místo a hodinu svého narození a jeho duše přišla na Zem s jiným posláním. Jestli se k sobě opravdu hodíte, to vám mohou napovědět nejen, ale také, hlavně když neznáte přesný den a hodinu narození svého vyhlédnutého protějšku.

Znamení by  tedy, alespoň dle mých zkušeností, nemělo být hlavním kritériem výběru partnera, pouze vedlejším. Pokud se zamilujete třeba do Lva a víte, že vám to se dvěma jinými Lvy v minulosti neklapalo, vyplatí se opatrnost, ať nevstoupíte opět do stejné řeky. Ale předem si omezovat výběr partnera pouze na jedno, dvě nebo tři znamení z celého zvěrokruhu by byla škoda. Cesty osudu jsou totiž velmi zajímavé a často platí, že nejlépe spolu vycházejí lidé, kteří se trochu škádlí právě díky své rozdílnosti!
Kartářka Martina
Autor: EMA
Vaše kartářka Martina


TAJNÁ LÁSKA? Milujete ho a on o tom neví? Nemůžete myslet na nic jiného? Má vztah šanci? Zavolejte mi, karty odpoví! Tel.: 906 707 080! Paní Martina