Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dovolená bez partnera: Jeďte za sportem, relaxem či nákupy!

U moře nemusíte jen lenošit! Vyzkoušejte třeba některý z pobytů doplněných cvičením.
28. června 2013 | 10:00

Potřebujete si vyčistit hlavu a odpočinout si od práce i od rodiny, ale nechcete strávit dovolenou v osamění? Jeďte na pobyt pro ženy. Nebudete litovat.

„Můj muž je pecivál. Vytáhnout ho k moři? To by se mi vysmál. Děti odrostly a nemám žádnou kamarádku, která by se mnou jela. Miluju moře, ale válet se na pláži mě nebaví. A jet sama do zahraničí se bojím. Tak jsem před pěti lety vyrazila do Španělska na pobyt určený ženám. Ráno jsme na pláži cvičily aerobic, v podvečer zumbu, jezdily jsme na výlety, mohly jsme si připlatit masáže a každý večer nám organizátorky přichystaly zábavný program. Vrátila jsem se o dvě kila lehčí, nabitá energií, ze které jsem čerpala ještě v zimě. Od té doby jezdím pravidelně každé léto. Já jsem spokojená, manžel taky. A navíc se po týdnu na toho svého morouse zase těším,“ směje se sedmačtyřicetiletá Alena.   

Cvičení na trampolíně začíná být stále populárnější. Dokonale vám totiž vytvaruje postavu.
Autor: profimedia.cz
Pro milovnice sportu

Chcete si dát pořádně do těla? Pak je pro vás ideální pobyt doplněný cvičením. Nabízí je řada cestovních kanceláří, některé se specializují výhradně na pobyty pro ženy. Jindy je organizují samotné cvičitelky. Zaručí vám, že se „dokopete“ něco dělat, budete pod dohledem zkušených instruktorů, s partou podobně smýšlejících lidí a většinou je zajištěna i plná penze s převahou racionální stravy. U moře se cvičí obvykle dvakrát denně (ráno a večer), v Čechách bývá i celodenní sportovní program. Výhodou je, že nic nemusíte. Když se vám zrovna nechce poskakovat na pláži nebo v tělocvičně, můžete bez výčitek svědomí lenošit.

Nabízí je třeba: CK ENKO, CK S ÚSMĚVEM, CK CAPRO, STOB...

Relax si můžete užít díky nejrůznějším
Autor: www.msene.cz
Pro lenochy

Jste po ročním maratónu v práci unavená a představa jakéhokoliv pohybu je vám vzdálená? Nechte se rozmazlovat v některém z wellness hotelů. Čeká vás skutečně jen lenošení a odpočinek. Masáže, koupele, zábaly, zkrášlovací procedury. „Neustále jezdím na služební cesty, a tak chci strávit klidnou dovolenou. Vloni jsem si zarezervovala týden v hotelu v Krkonoších. První dny jsem téměř prospala, byla jsem „naložená“ ve whirpoolu, občas jsem si vyšla do přírody. Zkrátka nechala jsem se dokonale rozmazlovat. Vypnula jsem telefon, s nikým jsem nekomunikovala, jen jsem odpočívala. Letos jedu zas, ale tentokrát zkusím Beskydy,“ pochvaluje si manažerka Pavla.

Nabízí je třeba: Relax & Wellness, Resort Svatá Kateřina, OREA hotels...

Shopaholismus a značkoholismus je v podstatě taková nová civilizační nemoc. Lidé v tomto případě nakupují jen značkové zboží a častokrát se díky své závislosti i zadlužují
Autor: Profimedia.cz
Pro shopaholičky

Některé z nás si nejvíc odpočinou na nákupech. Vužijte letních měsíců a odjeďte do některého z vyhlášených evropských nebo i zámořských měst. Cestu za poznáním spojte s výhodným nakupováním a ochutnáváním místních specialit. Naplňte peněženku, přibalte kreditku a nejlépe i kamarádku, ať si to utrácení společně užijete.

Kam se vypravit: Berlín, Londýn, Miláno, New York...

Autor: mij
Video se připravuje ...