Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bára Štěpánová: Tady se budu vdávat!

Zahrada ve stráni Báry Štěpánové
9. července 2009 | 05:24

Rozlehlé stavení má vlastně několik zahrádek a ještě k tomu velký sad na kopci nad domem. Jak se známé herečce a moderátorce daří spojit zahradu a přitom být paničkou několika velkých psů?

Rekonstrukce domu z roku 1840 trvala pět let, mezitím bydleli Bára Štěpánová s Miroslavem Barabášem vedle v domečku u garáže. „Tam je teď zázemí pro hosty a pro kočky,“ doplňuje přehled svého zvěřince.

Bára má ráda anglická a francouzská venkovská stavení, chtěla tedy dům s cihlovou fasádou. „Nejraději ze starých cihel. Jenomže těch by bylo potřeba tolik, že bychom je nesehnali. Nakonec jsem slevila a dům se obložil novými,“ líčí, jak naplňovala své představy.

Bára a Míra teď žijí velkou událostí – budou se v červenci brát. „Svatbu můžete udělat buď ve čtyřech lidech, nebo musíte pozvat všechny přátele, kterými jste se za život obklopili. My jsme se rozhodli pro druhou variantu, protože si to chceme krásně užít.“ Mluvíme o rostlinách, takže přijde řeč i na svatební kytici a výzdobu. „Jako výzdobu stolů určitě použiju levanduli a břečťan.“

Chcete vědět, jak spolu Bářina zvířata vycházejí a kolik jich vlastně má? Zajímá vás, podle čeho si herečka a moderátorka dům vybírala, jak rozlehlé stavení vypadá a co všechno Bára na své zahradě dělá?
Jak bude vypadat její svatební kytice?

To vše a mnohem víc se dočtete
v časopise Blesk HOBBY,
který vyšel 8. července.

Autor: Gabriela Koulová, lena
Video se připravuje ...