Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kate si chce druhou mateřskou víc užít: Vyhne se i poporodním depresím?

Kate by měla druhého potomka porodit do konce dubna.
12. dubna 2015 | 06:00

Podle britského bulváru přivede vévodkyně Kate druhého potomka na svět už 15. dubna. Jak sázkové kanceláře, tak britská veřejnost věří, že tentokrát se Kate a Williamovi narodí vysněná holčička. Jestli je tomu ale opravdu tak a jak se bude malé miminko jmenovat, se s jistotou ještě neví.

Ať už se ale malá princezna či princ budou jmenovat jakkoliv, Britové jsou na ně připraveni.

Nejbohatší britský bookmaker dokonce nechal královskému páru vyrobit dva gigantické medvědy – jednoho s modrou a druhého samozřejmě s růžovou mašlí – které hodlá doručit před londýnskou nemocnici St. Mary´s, v jejímž soukromém křídle hodlá Kate přivést miminko na svět.

Už teď je ale jisté, že Kate s Williamem nehodlají najmout svým dětem další chůvu. Podle všeho je to také z toho důvodu, že by si Kate chtěla druhého potomka víc užít, než se vrátí ke svým královským povinnostem, a vypadá to tedy, že tuto mateřskou dovolenou si protáhne déle než tu předešlou.

Navíc se Kate bojí, že ji stejně jako u prince George budou trápit poporodní deprese, kterým hodlá čelit tím, že bude s oběma dětmi co nejintenzivněji a nepožene se do diplomatických návštěv po boku svého manžela. Vzhledem k tomu, že stejně jako při prvním těhotenství trpěla i nyní silnými nevolnostmi, odpočinek si jistě zaslouží.

Současně také doufá, že porod druhého miminka proběhne stejně bezproblémově jako porod George. Všechno šlo tehdy hladce tak, jak mělo, nebyly žádné komplikace. Kate si moc přála přirozený porod a byla moc šťastná, že se jí přání splnilo.

Autor: brig