Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Analýza módního stylu Kate Middleton: Nejoblíbenější barvy, značky i účes!

  • Oblečte se jako Kate.

    Fotogalerie

    1 fotografie

    26. března 2015 | 06:00

    Vévodkyni Kate miluje celý svět pro její vlídnost, přirozený vzhled a především elegantní styl. Není tedy divu, že je považována za současnou módní ikonu. Módní experti prestižního magazínu Vogue provedli analýzu jejího módního stylu, díky které se můžete jako vévodkyně oblékat i vy!

  • Buďte jako Kate!

     

    Kate v číslech
    Autor: reprofoto dailymail.com

    Ženy po celém světě se snaží inspirovat jejím stylem, preferují přirozené líčení a do kadeřnictví chodí s jasným požadavkem – chci sestřih jako Kate! Díky magazínu Vogue, který detailně prozkoumal přesně sto jejích modelů, se teď můžete ve vévodkyni proměnit i vy!

  • Účes

     

    Kate zítra oslaví 33. narozeniny.
    Autor: profimedia.cz

    Kate preferuje rozpuštěné vlasy vyfoukané do vln. Tento účes zvolila k 73,4 % outfitů. Hned druhým nejčastějším účesem je takzvaný falešný culík, kdy je polovina vlasů sepnutá do culíku a druhá rozpuštěná (13,6 %). Nejméně se Kate objevuje v drdolu (6,5 %), který volí pouze na výjimečné veřejné akce.

  • Kabelka

     

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz

    V průměru nosí vévodkyně Kate nejčastěji kabelky v rozměru 19,4 centimetru na 13,2 centimetru. Při nošení kabelky preferuje držení oběma rukama (48 %), držení jednou rukou využívá v 31 % případů a nejméně nosí psaníčka v podpaží.

  • Oblíbené barvy

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz

     

    Modrá – 24 %

    Červená – 13 %

    Bílá – 12 %

    Šedá – 11 %

    Žlutá – 10 %

    Fialová – 9 %

    Oblečení s potisky – 8 %

    Růžová – 7 %

    Zelená – 6 %

  • Klobouky

    ...
    Autor: shutterstock.com

    Vévodkyně Kate je proslulá tím, že velmi často nosí klobouky. Časopis Vogue odhalil, že si všechny klobouky nasazuje vždy v úhlu 50 stupňů, protože tak nejlépe vyniknou její výrazné lícní kosti.

  • Oblíbené značky

    Kate Middleton
    Autor: profimedia

    Z celkových sto outfitů oblékla Kate celkem 28krát oblečení nebo boty LK Bennett, 14krát šaty od Alexandera McQueena, 8krát oblečení z britského butiku Temperley, 7krát šaty ze Zary a stejně tak 7krát oblečení Adidas. V dalších modelech se jednou nebo dvakrát objevil kousek od předních světových návrhářů, ale i obyčejné oblečení z basic kolekce průměrného módního obchodu.

Diskuse ke článku
.