Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Královna jo-jo efektu: Kelly Osbourne už zase ztloustla!

7. dubna 2014 | 12:00

Kelly Osbourne po rozchodu se svým snoubencem, zapřísáhlým veganem opět přibrala. Na to konto prohlásila, že je znovu nejvyšší čas zapracovat na své postavě. Chystá se tedy na velkou očistu a následnou dietu. Jak dlouho jí to vydrží?

S postavou Kelly Osbourne je to jako na houpačce. Pamatujeme si ji jako obézní rockerku, štíhlou Barbie i žensky tvarovanou "fialovlásku". V současné době je téměř o deset kilo těžší, než před čtyřmi měsíci.

Rozchod s veganem

Tloustnutí odstartoval nečekaný rozchod se snoubencem Matthewem Mosshartem, který je zapřísáhlý vegan a Kelly se stravovala podle jeho pravidel. Od té doby zajídá smutek, což se podepisuje na její postavě.

Kelly OsbourneAktuální fotografie
Autor: profimedia.cz

Jo-jo efekt

Zpěvačka již v minulosti prošla několika radikálními změnami. Podařilo se jí zhubnout 22 kilogramů a vysněnou váhu si udržet téměř čtyři roky. V říjnu 2012 vážila dokonce pouhých 51 kilogramů. Poté trochu přibrala a díky snoubenci veganovi, který ji vedl ke zdravému životnímu stylu, si dokázala ideální váhu dlouho udržet.

Za několik dnů plánuje Kelly nastoupit do speciální léčebny, kde se bude nadbytečných kil opět zbavovat. Pětkrát týdně bude cvičit, jíst zdravě a hlavně se učit, jak si váhu udržet.