Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Příšerná proměna zpěvačky Kelly Clarkson: Tloustne ze stresu!

17. února 2015 | 11:15

Úspěšná zpěvačka Kelly Clarkson je pověstná nejen svým hlasem jako zvon, ale bohužel i svými pravidelnými jojo efekty. Pár dnů před Vánoci navíc zjistila, že ji manžel podvádí, a zůstala tak sama s půlroční dcerou. Stres, zklamání a nešťastná láska se opět podepsaly na její váze.

Tloustnutí a hubnutí

Američanka Kelly Clarkson (30) se proslavila v roce 2002 díky soutěži American Idol, kterou suverénně vyhrála. Tehdy kvůli své pěvecké kariéře začala poprvé drasticky hubnout. Nejdříve se to povedlo, ale později zase výrazně přibrala. A tak se to stalo několikrát za sebou.

Sama Kelly však tvrdí, že její váhové výkyvy jsou normální. "Když mám málo práce, jím víc, když nevím, kam dřív skočit, hubnu," prohlásila již před lety zpěvačka na svou obranu.

Kelly Clarkson včera.
Autor: profimedia.cz

Stres si vybral daň

Když Kelly zhruba před rokem začala opět výrazně přibírat, zdálo se, že se jen znovu projevil nenáviděný jojo efekt. Tehdy však zpěvačka přiznala, že je těhotná. V červnu roku 2014 porodila holčičku River Rose a spolu se svým manželem Brandonem Blackstockem zažívali nejšťastnější období života. Zpěvaččina poporodní kila šla díky spokojenosti a pevné vůli dolů téměř sama.

Pár dnů před Vánoci se však Kelly Clarkson dozvěděla, že její manžel si užívá s jinou. Od té doby se utápí v slzách a opět přibírá na váze. Na svém posledním koncertě své fanoušky dokonce šokovala. V současné době totiž váží nejvíce kilogramů, co kdy vážila. Na své nedostatky ještě upoutala pozornost pudrově růžovými šaty a leopardím kožichem, který ji opticky ještě více "přifukoval".

Tohle by mělo skončit, Kelly! Mysli na své zdraví!

Autor: red